„Adevărul“ relansează Colecţia Jules Verne – primele 2 volume gratuit

Din 13 ianuarie 2010, ziarul „Adevărul“ va fi însoţit, miercurea, de câte un volum din cea mai iubită colecţie de romane de aventuri. Primele două titluri, „20.000 de leghe sub mări“ şi „Insula misterioasă“ (volumul I), vor fi distribuite gratuit, împreună cu ziarul „Adevărul“ şi „Adevărul Literar şi Artistic“.

Volumele, programate să apară la 13 ianuarie 2010 şi la 20 ianuarie 2010, vor fi distribuite, fiecare, într-un tiraj special, de 300.000 de exemplare, tuturor cititorilor şi abonaţilor ziarului „Adevărul”.

Începând cu 27 ianuarie, ziua în care va apărea volumul al doilea din „Insula misterioasă”, preţul unui exemplar va fi de 10,99 lei.

Cele 40 de volume semnate de Jules Verne reprezintă un prilej de sărbătoare pentru toţi cei care au crescut cu poveştile uluitoare inventate de celebrul scriitor francez. Cei deja obişnuiţi cu stilul de mare narator al acestuia vor reface traseul spre centrul Pământului, vor călători în adâncuri, în submarinul căpitanului Nemo, sau se vor aventura pe o insulă plină de mistere.

Colecţia va apărea în condiţii grafice de excepţie. Fiecare exemplar va avea coperta cartonată, hârtie cu rezistenţă sporită şi va respecta grafica şi aspectul ediţiei originale, de acum 30 de ani.

www.adevarul.ro

One thought on “„Adevărul“ relansează Colecţia Jules Verne – primele 2 volume gratuit”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *