Learning Lounge – „Savoir Vivre…”, cu scriitorul Florin Toma

ITOL va invita joi, 9 septembrie, la un eveniment cu parfum de toamna timpurie, pentru a patrunde in tainele \’orasului jumatatilor de inger\’.

\’Vă îmboldesc să luaţi o felie din acest oraş imaginar, cu istorii, cu păţanii, cu basme, cu basne şi cu poveşti, suprapuse precum „etajele” unui tort, pe care să o savuraţi, până când papilele memoriei vă vor aminti că şi dumneavoastră aţi trăit, poate, cândva, acolo. Şi că aţi fost contemporani şi cu doamna Actinia Piskofski, directoarea „Depozitului de Bătrâni”, şi cu erbeul Meşulam, de profesie sfetnic de taină, şi cu ziaristul Anghelache Cosânzean, şi cu Firicel Kronştain, distinsul politolog, şi cu Matache von Torquato, proprietarul măcelăriei „La Capra Instabilă”, şi cu zurlia prinţesă Nimphodora d’Aorta, şi cu prozatorul Domiţian Biruilă, şi cu poetul Ambrozie…

Aşadar, dacă vă simţiţi cumva singuri, îmi face plăcere şi sunt onorat să vă ţin de urât. Poftă bună!\’

FLORIN TOMA

Evenimentul va avea loc pe 9 septembrie, ora 17:30, la mansarda Cafepedia.

Pentru inscrieri, in limita locurilor disponibile, scrieti pe mail la itol@itol.ro sau sunati la telefon 021/314 88 01. Persoana de contact: Teodora Graur.

Oferta ITOL cuprinde certificari şi afilieri la corpuri profesionale internaţionale, acreditări de programe de training, proiecte care permit asumarea de către practicienii din resurse umane, training, dezvoltare a unui rol activ în piața de formare.

Pentru detalii suplimentare despre ITOL, puteţi accesa www.itol.ro.

ITOL – Institutul de Training si Formare Profesionala
Mail: (adresa de email este ascunsa din motive de securitate)
Tel: 021/314.88.01
Persoana de contact: Teodora Graur
www.itol.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *