Despre

Acest site s-a născut din dragoste pentru CĂRȚI. Ajungem să ne gândim: “Doamne, ce păcat că nu avem mai mult timp că să citim și mai mult!“. Uneori sentimentul este de-a dreptul deprimant, frustrant. Alteori este înălțător, văzând care sunt alternativele.

Contact: curcubeu.com at gmail

Cărțile sunt cei mai tăcuți și constanți prieteni; sunt cei mai accesibili și înțelepți consilieri și cei mai răbdători profesori.

Charles W. Eliot

10 thoughts on “Despre”

 1. buna ziua

  as dori sa va propun o colaborare insa nu am gasit alte detalii de contact pe blogul dvs …

  am rugamintea sa dati un nr de telefon sau o adresa de e-mail pe care sa va dau mai multe detalii

  marian

 2. Buna ziua,

  Am observat profilul site-ului dvs. si am dori sa va facem o propunere de colaborare reciproc avantajoasa: am lansat site-ul prin intermediul caruia acordam un comision de 10% din valoarea tuturor comenzilor realizate de catre vizitatorii trimisi de dvs. in magazinele noastre cu profil ezoteric (Feng Shui, cristale, talismane, amulete, bijuterii, Tarot). Avand in vedere profilul site-ului dvs. am fi onorati si interesati sa plasam unul sau mai multe banner-e pe site-ul dvs.

  Castigurile afiliatilor nostri sunt cu mult peste orice alt mod de a transforma in bani traficul de pe site.

  Prin intermediul acestui sistem aveti un control total asupra vanzarilor si comisionelor incasate, plata efectuandu-se prin mandat postal, transfer bancar, moneybookers sau orice alt sistem agreat de dvs. Ne dorim o relatie win-win, in care ambele parti sa castige si sa fie multumite.

  Pentru inscriere va rugam sa accesati adresa

  Pentru orice alte detalii va stam cu placere la dispozitie.

  In speranta unei colaborari fructuoase, cu deosebita stima,
  Alex Popescu
  coordonator proiect

 3. Buna seara,
  as dori sa stiu daca pot publica la dvs niste articole didactice si 2 lucrari de disertatie pe resurse umane, in format ebook, cu ISBN /ISSN, cu protectie impotriva copierii de text si imagini etc, care sunt costurile detaliat si ce trebuie sa fac. Multumesc anticipat.
  Cu respect,
  Florina

  1. Buna Florina,
   Putem incarca ebook-urile pe site, doar pentru dowload. Insa trebuie sa scrii la fiecare cateva cuvinte – despre ce anume este vorba – care sunt ideile pe care le sustii in lucrare, etc. Si apoi link pentru download.

 4. As dori sa scot o carte ilustrata dupa piesa mea de teatru pentru cei mici, care a fost premiata la Ion Creanga, in cadrul Festivalului International de Teatru. Piesa a fost interpretata de actori profesionisti ai Teatrului Ion Creanga. Sunteti interesati? Toate cele bune.

 5. Buna ziua!

  Va scriu acest mesaj pentru a va propune o colaborare intre editura pe care o reprezint, si anume editura Meteor Press, si site-ul curcubeu.com

  Sunt sigura ca posibilitatile de colaborare sunt numeroase, astfel incat avem de unde alege cea mai potrivita forma. Pentru inceput, eu va propun desfasurarea unor concursuri sponsorizate de noi la dvs pe site, cu atat mai mult cu cat deja exista aceasta sectiune.

  Astept cu interes raspunsul dumenavoastra!
  O zi minunata!

 6. Foarte frumos site-ul. Felicitari!
  Sunt interesata sa prezint niste carti. Cum o pot face?
  Cred ca daca oamenii se vor simti mai aproape de carti citind cate ceva despre ele, vor citi mai mult.
  Pe curand
  Anca Munteanu

 7. Buna dimineata. Am scris un roman. As vrea sa vad daca e bun de ceva. Va cer prea mult daca va rog sa-l răsfoiti si sa-mi spuneti parerea dvs ? Multumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *