Libris organizează LIBfest în perioada 24-29 octombrie

Libris organizează LIBfest în perioada 24-29 octombrie: zeci de mii de titluri la reducere, dialoguri pe marginea cărților și volume de colecție, cu autograful autorilor.


LIBfest – târg de carte și experiențe culturale organizat de Libris – va avea loc online, în perioada 24-29 octombrie 2023. Iubitorii de cultură din țară, dar și din afara ei, sunt invitați la dialoguri și experiențe culturale pe marginea cărților și a temelor de interes actuale precum echilibru, sănătate emoțională și dezvoltare personală, dar și volume cu autografele celor mai iubiți autori vor fi disponibile în cadrul acestei ediții, alături de reduceri până la 86% la peste 750.000 de volume în română și engleză.
Eveniment cu tradiție pe piața cărții din România, LIBfest continuă sărbătoarea dedicată literaturii, cititorilor si scriitorilor cu LIBfest ediția octombrie 2023, ce va avea loc in perioada 24-29 octombrie.
„Ne bucurăm să oferim un spațiu în care cititorii și creatorii de conținut cultural pot interacționa într-un mod autentic și creativ, deoarece la LIBFest aducem în prim-plan nu doar cărțile, ci și pasiunea și comunitatea care se formează în jurul lor. Cu dezbateri care pun sub lupă subiecte actuale de interes, dialoguri și dezbateri valoroase cu autorii momentului și lansări de cărți așteptate, ne propunem să aducem un suflu nou în ceea ce înseamnă experiența culturală”, precizează Augusta Oniță Bagoly, Director Evenimente LIBfest, un proiect marca Libris.

Cine intră în dialog la LIBfest, ediția octombrie 2023.

Sub umbrela #LibrisTalks, Denisa Comănescu, Mihaela Bilic, Petronela Rotar, Ioana Chicet-Macoveiciuc, Alex Donovici, Andrei Ruse, Horia Sîrghi, Ruxandra Gîdei și mulți alții invită iubitorii de lectură la dialoguri și dezbateri pe teme literare, precum „Lectura ca rutină de self- care”, „Colaborarea dintre minte și trup”, „Geniotip” „Gândirea critică formată prin cărți”, „Rutini sănătoase”, „Literatura ca profesie”, „LibrisTalks pe limba copiilor” sau „LibrisTalks pe limba editorilor”.
„Bineînțeles că nu puteau lipsi autorii români aflați în topul vânzărilor, precum Petronela Rotar, Ioana Chicet Macoveiciuc sau Alex Donovici, dar și cei mai apreciați creatori de conținut literar precum Zaifet sau 4 fără 15. În ton cu tema evenimentului, i-am invitat la dialoguri despre sănătate, rutina lecturii, respectiv despre rolul cărților pentru copii în dezvoltarea echilibrată a celor mai mici dintre cititori”, a mai precizat Augusta Oniță-Bagoly.

Reduceri de până la 86%

LIBfest aduce reduceri consistente la peste 750.000 de titluri în limba româna și limba engleză.
Așa cum au fost obișnuiți la toate edițiile LIBfest, vizitatorii sunt invitați să acceseze cele peste 200 de standuri virtuale ale celor mai cunoscute edituri din România, dar și de peste hotare. Titluri de la Humanitas, Polirom, Litera, Grupul Editorial Art, Creator, Corint, Rao, Nemira, Penguin, Macmillan, HarperCollins, Simon&Schuster, dar și multe altele vor fi prezente în târgul online cu oferte foarte atractive pentru cititori.
Programul complet al LIBfest, precum și evenimentele, lansările de carte și dialogurile sunt disponibile alături de întreaga ofertă de carte, pe site-ul www.libris.ro. De asemenea, evenimentele și dezbaterile culturale pot fi urmărite si pe pagina de Facebook, Libris.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *