Aplicația Tanna: schimbă, donează sau vinde cărțile de care nu mai ai nevoie

Un tânăr programator român a lansat o aplicație mobilă care va schimba felul în care interacționați cu cărțile – Tanna. Disponibilă atât pe platforma Android, cât și pe iOS, Tanna este o aplicație inovatoare care vă permite să faceți schimburi, donații sau să vindeți cărțile citite ori cele pe care nu le mai doriți.

schimbă, donează sau vinde cărțile de care nu mai ai nevoie

Schimbă, donează sau vinde cărțile de care nu mai ai nevoie

Funcțiile principale ale aplicației permit crearea unor licitații pentru cărțile dvs., fie manual, fie prin scanarea codului ISBN. Odată licitația creată, aceasta devine vizibilă pentru întreaga comunitate Tanna. Utilizatorul care a inițiat licitația va primi oferte de la alți utilizatori, iar alegerea câștigătorului îi aparține. După finalizarea licitației, cei doi utilizatori vor avea la dispoziție 7 zile pentru a pune la punct detaliile transferului de cărți, direct în chat-ul aplicației.
Tanna este o aplicație gratuită și poate fi instalată pe orice smartphone din Google Play sau App Store. Este potrivită atât pentru cei care au acumulat o colecție considerabilă de cărți de-a lungul timpului, dar și pentru cei în căutare de lecturi noi. Mai mult, aplicația oferă o multitudine de activități utilizatorilor, precum trivia, concursuri și multe altele.

Scopul aplicației este de a promova o conduită sustenabilă, bazată pe o economie circulară, atât de necesară în zilele noastre. Dezvoltatorul aplicației, Pașca Ovidiu-Ionuț, este un tânăr din Cluj-Napoca, pasionat de tehnologie. Ionuț și-a dedicat ultimii ani învățării asidue și susținute în domeniul Tehnologiei și Informației, activând pe postul de programator în cadrul unor companii de IT. Ideea pentru Tanna i-a venit dintr-o nevoie personală resimțită încă din adolescență: aceea de a avea un loc unde să poată schimba cărți cu alții. Purtat de pasiune și utilizând cunoștințele acumulate în cariera sa, a început să modeleze și să dezvolte Tanna, transformând o aspirație tânără într-o soluție tehnologică de impact.

,,Să fiu antreprenor nu a fost un vis pentru mine, să creez și să las în urmă ceva folositor, a devenit însă o necesitate.” spune dezvoltatorul aplicației Tanna, Pașca Ionuț.

Cu peste 700 de utilizatori în doar câteva săptămâni de la lansare, Tanna este aplicația care vă ajută să faceți o schimbare pozitivă în comunitatea de cititori. Fie că doriți să vă eliberați de cărțile pe care nu le mai citiți sau sunteți în căutarea unor lecturi noi și interesante, Tanna vă invită să o faceți într-un mod sustenabil, gratuit și extrem de distractiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *