101 trucuri pentru o silueta perfecta – Mimi Spencer

Între dragostea pentru ciocolată şi disperarea de a slăbi

Cu fiecare carte de slăbit care ne umple rafturile ne mai îngrăşăm un pic. Cu fiecare emisiune TV pe teme de alimentaţie sănătoasă, mai lărgim cureaua.

Categoric, nimic din toate astea nu funcţionează, nici înfometarea, nici dietele! Nu pe termen lung. Cele mai multe femei ţin cură de slăbire înainte de Anul nou şi de Paşti. Cu cât o adolescentă urmează mai multe diete, cu atât are mai multe şanse să devină o doamnă obeză.

Dar 101… vine cu o promisiune realistă. Analizează-ţi relaţia cu furculiţa, cu frigiderul, cu garderoba, cu prietenii şi cu toate slăbiciunile tale şi hotărăşte-te să spui franc ce simţi pentru trupul tău şi mai ales pentru acele zone pe care îţi vine să le pui într-o cutie, să le încui acolo şi să nu le mai vezi niciodată.

101… îţi arată de ce am devenit un popor de bezele tolănite în faţa computerului şi ne învaţă cum să ne ridicăm de pe canapea, să ne strecurăm intr-un corp mai bun şi să ne simţim la fel de bine nu după Crăciun, nu după un week-end, ci imediat după ce ai citit ultima pagină… Asta e cireaşa de pe tort!

Schimbă-ţi mintea, pentru a-ţi schimba forma

Totul începe cu pantalonii

Diversiune, distracţie, decepţie

Dă-ţi întâlnire cu rata metabolică

Cum se reflectă în oglindă tot ce faci

Respectă-te, ca să slăbeşti

Cumpara cartea 101 trucuri pentru o silueta perfecta !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *