3 jocuri de memorie

O cutiuta cu 48 de carti de joc ilustrate poate transforma o dup-amiaza plictisitoare in familie intr-un moment distractiv care se cere repetat ori de cate ori se iveste ocazia. Nelipsit din cutia de jucarii ale copiilor Kinder Memory este un joc pentru mic si mare, fiind recomandat de la 4 pana la 99 de ani.
Citeste! Afla mai mult pe www.Books-Express.ro

Kinder Memory antreneaza atentia si capacitatea de memorare atat a celor mai mici cat si a celor mai mari dintre noi. Cu un numar de 24 de perechi care trebuie gasite dupa ce s-au amestecat bine cartile, jocul se dovedesste o adevarata cursa a tinerii de minte.

Fiecare dintre jucatori poate sa iti dea o mana de ajutor prin intoarcerea cartii pe care o cauti atunci cand ii vine randul.
Pentru cei mai mici, Mein Tierkinder-Memo este varianta potrivita pentru a invata prin joaca. Cartile cartonate contin ilustratii cu diferite animale si puii lor.

Micutii trebuie sa gaseasca carticelele care impreuna reprezinta familia unei specii de animale. Astfel invata despre ca puii oilor lor sunt mieluseii si despre vaci ca fac vitelusi. Aceleasi carti le ofera ocazia de a analiza mai atent insusirile animalelor ilustrate. Puii crocodilului trebuie sa semene foarte bine cu mama lor. De accea copii vor cauta, daca nu cumva cunosc deja, reptilele mici si verzi.

Pentru cei mai curajosi, Memo-Turm Tubke ar putea fi provocarea ideala pentru a pune la incercare rabdarea si spiritul de observatie. Cutia contine 72 de carti cu ilustratii inspirate din arta lui Nikutowski si asigura indepartarea rutinei zilnice si a plictiselii.

Jocurile Memory se dovedesc binevenite in orice moment din timpul liber invintand jucatori indiferent de varsta sa-si antreneze memoria.
Citeste! Afla mai mult pe www.Books-Express.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *