Academicianul Gleb Dragan la 90 de ani

Institutul National de Cercetare- Dezvoltare pentru Inginerie Electrica ICPE-CA saluta sarbatorirea academicianului Gleb Dragan cu ocazia implinirii a 90 de ani de viata si 65 de ani de activitate neintrerupta in domeniul energeticii. Sarbatorirea academicianului s-a realizat pe 21 octombrie, la sediul AGIR, sub prezidiul domnului presedinte Mihai Mihaita, unde personalitati ale mediului stiintific, economic, politic, fosti studenti care avut in domnul academician un exemplu de mentorat, si-au exprimat aprecierea si recunostinta fata de ceea ce a insemnat si inseamna Gleb Dragan pentru comunitatea energetica nu numai din Romania, dar si pentru comunitatea energetica mondiala.
Pentru cercetatorii din ICPE-CA, academicianul Gleb Dragan reprezinta un mare om de stiinta, un model de urmat si un colaborator de seama. Sa ne traiti domnule academician multi ani, cu sanatate!

ICPE-Cercetari Avansate este un institut national ce desfasoara activitati de traditie, recunoscute in domeniul ingineriei electrice. Detinand o importanta baza stiintifica in domeniu, INCDIE ICPECA ocupa o pozitie nationala semnificativa, situandu-se printre cele mai active si performante unitati de cercetare. Acest fapt a fost certificat si prin Premiul de excelenta pentru cea mai eficienta promovare a rezultatelor cercetarii, decernat de catre ANCS in octombrie 2008.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *