ALCATRAZ SI BIBLIOTECARII MALEFICI – acum la CORINT JUNIOR

ALCATRAZ SMEDRY e un baiat ce pare predestinat sa produca numai stricaciuni.

Un EROU cu un talent incredibil de a… strica toate lucrurile.

O MISIUNE pe viaţă şi pe moarte… pentru recuperarea unei puguliţe cu nisip.

O teribilă AMENINŢARE ivită din partea temutei reţele secrete a… librarilor ce conduc lumea.

ALCATRAZ SMEDRY e un băiat ce pare predestinat să producă numai stricăciuni. Când primeşte o punguliţă cu nisip, la cea de-a treisprezecea aniversare, întreaga sa viaţă ia o întorsătură stranie. Cum nu conţine un nisip oarecare, punguliţa este… şterpelită de cultul librarilor malefici care urmăresc să cucerească întreaga lume, prin răspândirea dezinformărilor şi suprimarea adevărului. Nisipul le oferă librarilor malefici avantajul necesar dominaţiei planetare. Alcatraz trebuie să-i oprească… infiltrându-se în biblioteca locală, înarmat doar cu nişte ochelari şi cu o stângăcie nemaiîntâlnită.

Traducere de Sorin Voinea
Preţ: 54,90 lei
Format: 14 x 18 cm; 320 pagini

„BRANDON SANDERSON” este pseudonimul pentru Alcatraz Smedry. Editorul său din Tărâmurile Tăcerii este cel care l-a obligat să folosească un nume de împrumut, deoarece memoriile de faţă sunt publicate ca o lucrare de ficţiune.
În realitate, Alcatraz chiar cunoaşte o persoană cu numele de Brandon Sanderson, dar respectivul este scriitor de literatură fantastică şi, prin urmare, este predispus la fel şi fel de accese şi răbufniri himerice în forme literare. Alcatraz ştie însă din surse demne de încredere că Brandon Sanderson este de fapt analfabet şi îşi dictează romanele fluviu, excesiv de greoaie şi de lungi, plantei sale, Contele Duku.
În general, se presupune că Brandon a înnebunit cu mai mulţi ani în urmă, dar, datorită stilului său literar foarte ciudat, puţini sunt cei care ştiu cu adevărat ce s-a întâmplat cu el.
Ceea ce se cunoaşte este că îşi petrece timpul vizionând filme ştiinţifico-fantastice, când mănâncă floricele de porumb şi brânză de capră (separat, nu deodată), încercând să-i avertizeze pe oameni despre primejdiile pe care le reprezintă Marea Conspiraţie Pisicească.
În plus, se ştie că i-a fost anulată legitimaţia de bibliotecă, în şaptesprezece ocazii diferite.

Grupul Editorial Corint a luat fiinţă în 2004, prin reunirea sub o singură siglă a editurilor Corint, Leda, Runa şi Corint Junior. Aflate în al doilea deceniu de activitate în domeniul cărţii, editurile componente oferă cititorilor peste 400 de titluri anual, în domenii de o mare diversitate: de la manuale şcolare la dicţionare, atlase şi tratate, lucrări de medicină, istorie, geografie, geopolitică, IT, carte pentru copii şi tineret etc.

www.corintjunior.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *