ARDOARE. Un roman despre cum poţi fi vrăjit

Editura LEDA prezintă un basm pentru oameni mari, de o imaginaţie debordantă, care celebrează peisajele mirifice ale Italiei şi excentricităţile italienilor. O naraţiune plină de răsuciri din condei, umor şi delicii inedite.

ARDOARE. Un roman despre cum poţi fi vrăjit – de Lily Prior

Arcadio Carnabuci, un cultivator de măslini italian care se simte însingurat, sădeşte câteva seminţe ale iubirii, fără să-şi închipuie nici o clipă ce haos vor declanşa fructele magiei lui. Fernanda Ponderosa, femeia voluptuoasă din visurile sale, scapă neatinsă de vrajă, în schimb Gezabel, o catâroaică vrednică, între două vârste, se îndrăgosteşte de el din vârfurile urechilor până la copite. Dintr-odată, măcelarul şi brutarul cochetează cu ideea crimei pasionale, doctorul şi asistenta lui se dedau la nebunii împreună, iar un nou-născut se transformă în înger. Pe când sătenii pendulează între iubire şi război, câteva fenomene ieşite din comun vin să aţâţe atmosfera şi aşa febrilă, făcând ca marile pasiuni să se consume la temperaturi ce depăşesc arşiţa verii meridionale.

„Un basm irezistibil de amuzant, de subtil, asezonat cu picanterii romantice… .” – Booklist

Traducere din limba engleză de LIVIANA TANE
ISBN 978-973-102-195-9
Format: 13×20 cm, 192 pagini
Preţ: 29,90 lei
Colecţia LOVE & LIFE LEDA

Partener: www.121.ro

De aceeaşi autoare a mai apărut: CABARET. Un roman enigmă

„Acest echivalent romanesc al peliculei lui Fellini Julieta si spiritele ii va zapaci pe multi si ii va incanta pe putinii care prefera realitatea pigmentata cu numeroase rasturnari de situatie.” Booklist

Traducere de: Andreea Dumitru
ISBN: 978-973-102-066-2
Format: 13 x 20 cm, 320 pagini
Preţ: 29.99 lei

LILY PRIOR este autoarea unor romane de succes, traduse în peste treizeci de limbi. Mare admiratoare a gastronomiei şi culturii italiene, Prior a călătorit mult în Italia, mai ales în Sicilia.
În limba română i-a mai fost publicat romanul Cabaret şi se află în curs de apariţie La Cucina.

Pentru mai multe detalii accesaţi site-ul: www.lilyprior.com

Grupul Editorial Corint a luat fiinţă în 2004, prin reunirea sub o singură siglă a editurilor Corint, Leda, Runa şi Corint Junior. Aflate în al doilea deceniu de activitate în domeniul cărţii, editurile componente oferă cititorilor peste 400 de titluri anual, în domenii de o mare diversitate: de la manuale şcolare la dicţionare, atlase şi tratate, lucrări de medicină, istorie, geografie, geopolitică, IT, carte pentru copii şi tineret etc.

www.ledabooks.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *