BookTalk Ploiesti – Editia I Primul proiect de gen, realizat exclusiv de un antreprenor cultural independent

Tinerii Ploiesteni pasionati de lectura si dezbateri prietenesti, sunt invitati la prima editie BookTalk, organizata si moderata de poetul Ciprian Dragomir.

“Formula proiectului, foarte populara in state precum Anglia, Franta sau SUA, a fost adaptata de asa maniera incat sa creeze in peisajul cultural Ploiestean – destul de saracacios de altfel – un cadru ideal de interactiune a tinerilor” – a declarat Dl. Ciprian Dragomir.

Participantii la BookTalk au posibilitatea sa propuna si sa voteze de fiecare data, tema ce urmeaza a fi supusa dezbaterii si sa aleaga liber cartile pe care doresc sa le foloseasca drept surse in argumentarea ideilor exprimate. Temele propuse pentru prima editie sunt disponibile alaturi de informatii suplimentare, pe siteul www.oradevara.com. Tot aici, intr-o sectiune speciala, vor fi postate rezumatele intalnirilor, inregistrari audio ale celor mai interesante opinii precum si impresiile participantilor, post-event.

Organizatorul primei editii BookTalk a pregatit si cateva surprize. Una dintre ele consta in faptul ca fiecare participant va primi cate un exemplar cu autograf al volumului de poezii “Ganduri pentru calcaie goale” publicat recent de acesta.

Un proiect sustinut de:
-Jazz Cafe -Ploiesti
– ACS – “Pro Mundi”
www.stiri-ploiesti.info
www.traiescinploiesti.blogspot.com

LOCATIA: Ploiesti – JAZZ CAFE, Str. Praga 11
DATA: 28 martie 2009
ORA: 1300

http://www.oradevara.com

3 thoughts on “BookTalk Ploiesti – Editia I Primul proiect de gen, realizat exclusiv de un antreprenor cultural independent”

  1. Daca ai mai multe informatii, le asteptam cu placere. Eu nu stiu daca e primul sau nu, doar am redat ce au spus ei.

  2. Din ce am citit am inteles ca primul proiect de gen realizat exclusiv de un antreprenor cultural independent. Nu neaparat primul proiect de gen din romania… eu asa inteleg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *