Branding pe frontul de Est, cartea Anetei Bogdan, se lanseaza la Gaudeamus

Cartea scrisa de Aneta Bogdan, Branding pe frontul de Est va fi lansata sambata 20 noiembrie, ora 15:00 la Targul de carte Gaudeamus. O carte despre reputatie, impotriva curentului, scrisa de cel mai reputat si mai influent nume in brandingul romanesc, dupa aproape 20 de ani de practica in marketing, comunicare si branding. Cazuistica locala unica de marketing si branding, privirea din interior asupra mediului corporatist si antreprenorial romanesc, tonul informal, curajos si nesabuit de onest toate fac din aceasta carte o experienta intelectuala si emotionala rarisima in peisajul editorial romanesc.

Identitatea si brandingul sunt forme moderne de a adauga valoare lumii dar nu printr-o masca, ci prin armonizarea competentelor proprii cu interesele comunitatii. Aneta vorbeste in carte despre certitudinile teoretice si practice in constructia de brand, dar si despre semnele de intrebare care ascund viitorul.

Viata noastra ar fi mai lucrativa si, in acelasi timp, mai implinita si mai aspirationala daca am intelege ca, dupa cum brandurile occidentale au ajuns la noi cu mult inainte ca Occidentul sa se instaleze in viata noastra, tot astfel brandurile romanesti sunt cele care vor vesti Occidentului, speram cat cat mai curand, intrarea noastra in randul lumii. Aneta Bogdan.

Cuvantul inainte al cartii este semnat de Wally Olins, parintele brandingului modern.
Ce este fascinant in efortul pe care buna mea prietena Aneta Bogdan il face de atatia ani este nu numai staruinta de a crea branduri intr-o tara in care brandurile au fost anihilate vreme de cincizeci de ani, ci si faptul ca o face cu asemenea verva, inteligenta si creativitate. Cartea Anetei va ajuta Romania sa contribuie la vitalitatea Europei. Wally Olins.

Cartea va fi pusa in vanzare in reteaua Librariilor Carturesti din toata tara.

Aneta Bogdan este Managing Partner Brandient, compania dedicata consultantei in strategie si design de brand care se ocupa, prin excelenta, de crearea si cultivarea brandurilor sub semnul valorii. Avand reputatia unei echipe de specialisti cu experienta remarcabila in management, marketing, design si comunicare, Brandient este specializata atat in revitalizarea unor proiecte de mare anvergura, printre care rebrandingul CEC Bank, Domo, Dedeman, TVR, Europharm, Radiocom, Patria Credit etc, cat si in crearea unor branduri care au devenit referinte locale precum Fulga, Qfort, Metropotam, Brikston, Zuzu, Cuculand, portofoliile Transavia, Fabryo, Orkla Foods etc. De asemenea, Brandient acorda consultanta strategica de marketing si de brand pentru branduri multinationale precum Vodafone, GlaxoSmithKline, BRD Societe Generale, Renault, GE Money, PiraeusBank, RBS etc.

Brandient este cea mai premiata firma romaneasca la competitiile internationale de branding si design si a celebrat in 2010 cei opt ani de existenta prin lansarea Brandient 101 prima carte romaneasca dedicata designului de brand autohton, care aduna 101 identitati de corporatii si produse, desenate de companie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *