Calatoria Suprema, lansarea in Romania

Calatoria Suprema este, putem spune asta fara nici o retine, un masterwork de exceptie. Aceasta lucrare contine esenta cristalizata a peste 30 de ani de cercetare si explorare in domeniile necunoscute ale constiintei umane cu dezvaluiri si revelatii care au un potential transformator profund asupra cititorului.

Robert Monroe, fondatorul The Monroe Institute (TMI), este un cartograf de excelenta al celor mai indepartate teritoriilor ale constiintei. In continuarea mult asteptata a scrierilor sale, Calatoria Suprema, el traseaza harta acelor zone care se afla dincolo de frontierele lumii fizice. Ne prezinta in aceasta lucrare ruta Interstate intre stari calea care ni se deschide atunci cand parasim viata fizica, cu intrarile si rampele de iesire, indicatoarele si pericolele sale.

Cititorul va porni, alaturi de Bob Monroe, intr-o fascinanta calatorie in care, pas cu pas, i se va dezvalui adevarul fundamental privind semnificatia si scopul vietii precum si nivelele care sunt dincolo de viata fizica.

Exista o mare diferenta ntre Calatoria Suprema si prima lucrare, Calatorii in afara corpului, a lui Bob Monroe. Daca in prima carte cititorul, pe lnga fascinatia aventurilor dincolo de timp si spatiu, simte inca doza de teama si nesiguranta cu care se confrunta Bob Monroe pe parcursul primelor experiente de decorporalizare spontana, Calatoria Suprema reprezinta chintesenta cunoasterilor unui maestru care stapneste deja toate dimensiunile. El poate intra si iesi in si din aceste tarmuri dupa dorinta, la fel de usor, precum ne deplasam noi dintr-o ncapere in alta in casa noastra.

Revelatiile aduse de el provin din acele zone misterioase care arareori se lasa patrunse de catre omul obisnuit. Si, totusi, Bob Monroe asta face, descopera acele domenii, le cartografiaza pentru ca altii sa aiba un reper pe acest drum si, ceea ce este si mai important, dezvolta tehnici de modificare a starilor de constiinta cu ajutorul sunetelor, care ofera celor dornici de explorare posibilitatea de a-l urma in aceste zone, sa cerceteze si sa si descopere propriile raspunsuri. In Calatoria Suprema el ne nvata ca nu exista limite, ca suntem fiinte infinite cu o continuate nentrerupta in toate dimensiunile, iar cunostintele din acele domenii non fizice ne sunt disponibile daca nvatam cum sa le accesam.

Nimic nu se poate compara cu experienta directa, nu prea exista cuvinte potrivite pentru a descrie trairile din domeniile non-fizice. Cartea va revela, cat se poate mai bine in cuvinte, experientele lui Bob, cum a gasit calea noua directie cum a calatorit de-a lungul acesteia si care a fost motivul si scopul acestei expeditii de pionierat. Dar, ceea ce este de asemenea important, include relatarile altora, care, prin noile sale programe de dezvoltare, au reusit sa desluseasca harta si sa-l urmeze.

Calatoria Suprema este capodopera unui gnditor si explorator de exceptie, indraznet si cu siguranta, foarte autentic.

Cartea a fost sponsorizata de catre Asociatia pentru Evolutia Constiintei, SUA o organizatie non-profit, cu scop caritabil, condusa de Andrea Berger si Hemi-Sync Romnia. La realizarea ei au mai contribuit Editura For You, doamna Monica Visan si doamna Elena Cocis.

Va dorim lectura placuta!

MoreOfYou iti ofera un mix de tehnici si activitati ce iti pot aduce inapoi cel mai de pret lucru – pe tine.
Vindecare fizica, bunastare emotionala, dezvoltare spirituala – atinge-le pe toate si vei castiga mai mult din cea mai pretioasa comoara de pe Pamant: TU.
Cabinetul de terapii alternative, MoreOfYou va ofera mijloacele pentru a va descoperi calea catre sine, calea catre echilibru si pace. Serviciile oferite de cabinetul nostru sunt: Vindecare Reconectiva, Reconectare Personala Si Tehnici de relaxare.

MoreOfYou – Ești mai mult dect iți poți imagina.

MoreOfYou
Sava Irina, e-mail: info@moreofyou.rowww.moreofyou.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *