Campionii ROMANIEI – lansarea cartii la Afi Palace Cotroceni

BizCampus Network prezinta: la Afi Palace Cotroceni – se da startul unui proiect, conceput si la care se munceste de acum 6 ani un proiect inedit , care va aduce impreuna cei mai marii sportivi ai Romaniei, un proiect cu si despre Campionii Romaniei

www.campioniiromaniei.ro

BizCampus se va asigura ca tu sa ii cunosti si sa interactionezi personal cu: Ivan Patzaichin, Otilia Badescu, Maria Fumea, Mihai Covaliu, Elisabeta Lipa, Gheorghe Hagi, numai pe 28 ianuarie, la Campionii Romaniei.

Mai mult, in cadrul evenimentului de pe 28 ianuarie 2010se va lansa cartea CAMPIONII ROMANIEI, o carte prin care tu poti cunoaSte si descoperi carierele de succes ale idolilor tai sportivi, o carte prin care vei patrunde in lumea succesului si victoriei, o carte prin care vei cunoaste cum au reusit campionii de astazi sa faca ceea ce le place si cum prin dedicatie si munca ani de zile, au putut ajunge pe podium, reprezentand Romania! Merita!

Prin acest proiect, echipa BizCampus urmareste nu doar interactiunea oamenilor cu marii campionii, de care suntem mandri, ci, mai ales, aducerea la cunostinta a multor informatii despre acestia, despre viata lor, despre aspiratii, asteptari si realizari, despre trecut prezent si viitor in materie de sport Romanesc!

Evenimentul se va desfasura sub forma unui Cocktail, pe parcursul unei zile, 28 ianuarie, intre orele 18.00 – 20.00. Pe durata acestora, cei prezenti au ocazia sa participe la cateva speech-uri pe care invitatii campioni le vor sustine, alaturi de alte speech-uri, legate de Campionii Romaniei, sustinute de sponsorii oficiali ai acestui proiect. Mai mult decat atat, in aceeasi zi, in acelasi loc, in cadrul acestui eveniment, se va lansa cartea CAMPIONII ROMANIEI.

Programul evenimentului de lansare a cartii Campionii Romaniei va fi o imbinare intre doua tipuri de discursuri si anume: discursuri Campionilor si discursurile companiilor care sprijina acest proiect! Va fi, asadar, o eleganta si surprinzatoarea combinatie intre profesionisti din doua domenii diferite: sport si business, oare pentru ca, la urma urmei si sportul este tot un business? Vom afla pe 28 ianuarie, dar si din carte, prin articolele destinate vietii campionilor!

Nume sonore ce astepta sa fie auzite, oameni realizati si de succes de la care sigur aveti ce invata sau de la care sigur aveti asteptari ca au lucruri extraordinare sa va impartaseasca si cu siguranta, toate aceste lururi le veti auzi. SPORT si BUSINESS, cat si o imagine de ansamblu asupra viitorul lor pe plan profesional si posibilitatea de a-si dezvolta abilitatile de imbinare a utilului cu placutul, a sportului cu mediul business.

Pentru mai multe informatii despre ce se va intampla pe 28 ianuarie dar, mai ales, pentru interviurile in exclusivitate cu mari campioni din Romania, stiri, articole si poze, intra pe www.campioniiromaniei.ro

Impreuna cu sponsorii, dar si cu sustinerea din partea partenerilor, BizCampus considera ca prin proiectul Campionii Romaniei, prin invitatii de seama si prin discursurile pe care le vor sustine si pune spre dezbatere, cei prezenti se vor familiariza cu ceea ce inseamna: viitor profesional in lumea sportului, cum sa iti contruiesti o cariera in acest domeniu, vor afla multe despre campionii invitati, dar si multe alte lucruri interesante din experienta si cunostintele companiilor prezente, care vor sustine, de asemenea, cateun scurt speech.

Iar lansarea cartii Campionii Romaniei va fi momentul culminant al evenimentului de pe 28 ianuarie 2010!

http://www.campioniiromaniei.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *