Carturesti pleaca la tara

Toamna a venit, Plai a sosit si odata cu ele Casa Carturesti din Muzeul Satului Banatean isi deschide obloanele. Si curtea. Pentru trei zile, Carturesti are ambasada la sat, intre muzici bune si activitati diverse, cu certificat de calitate garantat (carturestenii ii aplauda pe plaiesi pentru victoriile lor repetate). Ce e de gasit in batatura noastra?

No, in primul rand standuri cu carte, muzica, film si … dichis. No ase! Or mai fi pe-acolo niste ucenici de carturesteni numai buni – Vlad Ungar, Alice Puricica si Oana Oancea – care vor roi prin ograda, niste fotografii cu evenimente din familie, respectiv de la Street Delivery – petrecerea din Mercy si atmosfera faina. Intelesu-ne-ati?

Apai mai sunt si dintr-altele. Vineri, de la ora 17 pana la 20, Mihaela Cretescu (creatoare pe mana careia va recomandam sa ajungeti – http://mihaelacretescu.blogspot.com/) vine cu Dada in misiunea “Ce-ai in cap? Dar pe cap?” la taifas, pe banca din fata casei ori in curte, si la un mic crosetat. Campania de imbracat gandurile si capetele se repeta sambata si duminica de la ora 13-16.

Pentru prunci avem ceva special. Niste petreceri de vis. Ca nu degeaba ne-am asociat cu Dreams Party! Pictura pe fata, clovni si baloane, muzica de zbenguiala si saltele numai bune de joaca, toate vor fi la noi in curte. Sambata de la ora 13 si duminica de la ora 12.

No, si mai tragem un talk-show in sezatoare, o Poiana de-a lui Iocan, in care vom avea ca invitati un preot, un politist, un invatator, un om al administratiei si, daca Dumnezeu o vrea, mai pe inca cineva garantat 100%. Sambata, de la 17-18. Vorbim despre criza la romani. Suntem o natie in eterna criza?

No, sa ne vedem bine, sanatosi.

http://www.carturesti.ro

One thought on “Carturesti pleaca la tara”

  1. tare ideea ..carturesti in muzeul satului ;)) mai ales ca acest muzeu atrage multi turisti straini…si pot cumpara carti cu prezentarea romaniei ;))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *