Casa de sticlă, primul volum al seriei Vampirii din Morganville, de Rachel Caine

Bine aţi venit în Morganville, Texas ! Nu rămâneţi pe afară după ce se lasă întunericul. Morganville este un mic oraş universitar din inima Texasului, plin de personaje ciudate… unele chiar malefice. Atunci când studenta Claire Danvers se mută din campus într-una dintre cele mai vechi case din Morganville, ea descoperă că persoanele cu care împarte locuinţa nu dau prea multe semne de viaţă.

Cu toate acestea, ele o vor apăra pe Claire, atunci când cele mai tainice secrete ale oraşului vor ieşi la lumină, lacome de sânge proaspăt.

„Lumea vampirilor lui Caine este formidabilă… Fanii Amurg nu trebuie să o rateze!” – World Nerd

Rachel Caine, pe adevăratul ei nume Roxanne Longstreet Conrad, este o autoare americană de SF, fantasy, suspans şi horror, care publică din 1991 sub mai multe pseudonime. Pe lângă seria Vampirii din Morganville, Rachel Caine este autoarea şi a popularei serii Weather Warden, care cuprinde Ill Wind, Heat Stroke, Chill Factor, Windfall, Firestorm, Thin Air, Gale Force, Cape Storm şi Total Eclipse. Sub pseudonimul Julia Fortune publică romane tie-in, după producţii cinematografice sau TV de succes, cum ar fi Sacrifice Moon (Stargate SG-1), 2004.

Rachel şi soţul ei, artistul iluzionist R. Cat Conrad, locuiesc în Texas, împreună cu iguanele lor, Popeye şi Darwin, cu un mali uromastyx numit (cât se poate de adecvat) O’Malley şi cu o ţestoasă-leopard botezată Shelley (după poet, fireşte). Vă invităm să-i vizitaţi website-ul la adresa www.rachelcaine.com şi pagina de pe MySpace, www.myspace.com/rachelcaine.

Casa de sticla – Rachel Caine

Traducere din limba engleză de Adrian Deliu
ISBN: 978-973-102-296-3
Colecţia: FANTASY LEDA
384 pagini
13 x 20 cm, copertă cartonată
39,90 lei

5 thoughts on “Casa de sticlă, primul volum al seriei Vampirii din Morganville, de Rachel Caine”

  1. O doamne e o carte foarte impresionanta mai am doar doua capitole din ea 16 si 17 si tot ce stiu si tot ce vreau sa spun este ca mi-ar placea daca ar exista mai multe spene intre Claire Danvers si Shane Collins ii adur sunt favoritii mei din toata minunatia asta de care … insa imi mai place si de Eve si Michel mai ales atunci cand a sarutat-o imprejmuiti de vampirii care asteptau o invitatie prin care sa poata intra in casa vai de mine este ceva plin de suspans abia astept sa-mi cumpar si Balul fetelor moarte am impresia ca va fi si mai reusit !!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *