Clubul Filantropia – intalnirea din aprilie – la Carturesti MTR

Marti, 28 aprilie, de la ora 18.00, va propunem sa vorbim despre cartea Adelei Toplean “Pragul si neantul. Incercari de circumscriere a mortii”, volum premiat in cadrul concursului de debut Ioan Petru Culianu pe 2005 si publicat la Editura Polirom in 2006.

Clubul Filantropia se compune din etnologi, antropologi, sociologi, psihologi etc., iubitori de oameni vii, de teme la fel de vii si de aprige dezbateri.
In libraria Carturesti MTR (LA NUIELE) mensualmente se produc lansari dezbateri de carte etnosociopsihodemo…

In luna ianuarie s-a produs, in prezenta unui numeros si distins public, discutiunea despre carti ale profesorului Zoltan Rostas precum urmeaza: “Jurnal de camin”, “Cealalta jumatate a istoriei”, “Activistii marunti”, “Istorii de viata”, “Tur-retur”, “Convorbiri despre munca in strainatate”.
In luna februarie am convorbit cu pasiune despre cartea doamnei profesoare Rodica Zane: “Etnologie la timpul prezent”.
In luna martie, discutiile au pornit de la cartile lui Vintila Mihailescu, “Antropologie. Cinci introduceri” si a lui Mihai Coman, “Introducere in antropologia culturala. Mitul si ritul”.

Partener: Carturesti MTR
Parteneri media : 24-Fun, Radio Romania Actualitati, Radio Romania Cultural, RFI, Smart FM, Port.ro, Hot News, Observator cultural, Ziua

021 317 96 60
info@muzeultaranuluiroman.ro 
http://www.muzeultaranuluiroman.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *