Constanta: 10 zile de Kilipirim

Cel mai mare targ de carte cu discount de pe litoralul romanesc, Kilipirim, se pregateste sa-si faca bagajele. Ultimele 10 zile sunt cele in care vizitatorii vor profita de preturi speciale la: carte, accesorii, jucarii, ceaiuri si cafele. Ca in fiecare an, cele mai cautate si vandute sunt cartile pentru copii: cu abtibilduri, de colorat, interactive sau pentru stimularea spiritului creativ.

Adultii au putut achizitiona pentru doar 5 lei, pret ce a facut reala concurenta inghetatei de pe faleza constanteana, titluri din colectia enciclopedica, domeniile de interes fiind: istorie, geografie, arta si film.

La acelasi „pret vedeta” se pot achizitiona cartile din colectia Cartea de pe noptiera, editate de Humanitas.

Cei ce ne-au vizitat targul s-au aratat foarte interesati si de cartile de psihologie si dezvoltare personala; astfel, fruntase in topul vanzarilor se numara titlurile editurii Trei: Barbatul de azi explicat femeilor, Daca dragostea ar putea gandi sau Cum sa ne purtam cu personalitati dificile.

„Razboiul pentru pacea interioara” s-a dus la standul Proediturii unde mare la cautare sunt cartile colectiei OSHO, care in cadrul targului au putut fi cumparate la preturi intre 9 si 15 lei.

Vanzari importante s-au inregistrat si la cartile in limba engleza. Turistii straini sau cei care lectureaza in limba engleza pot gasi beletristica si albume de arta , arhitectura , design si cultura urbana la preturi discountate intre 30% si 50%.

Ce au apreciat in acest an vizitatorii targului, dupa cum ne arata vanzarile, au fost si ceaiurile si cafelele perfect asortate lecturii. Ceaiul Piratii din Caraibe, un mix de fructe de padure stropite cu rom jamaican, racorit de cuburi zlobii de gheata, este propus in aceasta vara a fi savurat alaturi de o carte noua.

Asadar grabiti-va sa ajungeti la targul de carte Kilipirim, deschis pana pe 6 august, zilnic intre 10:00-24:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *