DARKSIDE – Tărâmul Întunericului

Alei în beznă… Tuneluri periculoase… Creaturi ale nopţii… Te afli în înfricoşătorul DARKSIDE – Tărâmul Întunericului, de Tom Becker. Bine ai venit în DARKSIDE — Tărâmul Întunericului, acolo unde întâlneşti coşmaruri la tot pasul… Locuinţa lui Jonathan Starling a fost atacată în timp ce tatăl lui se află într-un azil.

Băiatul luptă pentru propria lui viaţă, dar nu există niciun loc în care să se ascundă.

Londra e împărţită în două lumi: una întunecată — DARKSIDE, şi o alta luminoasă — LIGHTSIDE.
Din cale-afară de periculos şi mai mult decât înfricoşător, DARKSIDE, Tărâmul Întunericului — guvernat de legile unui Jack Spintecătorul al copiilor —, este un loc în care vampirii şi vârcolacii se plimbă pe străzi. Este o lume a coşmarurilor şi secretelor aducătoare de moarte. Iar Jonathan trebuie să găsească o cale să evadeze, să se întoarcă în LIGHTSIDE, Tărâmul Luminii…
Un thriller supranatural, plin de suspans, cu personaje memorabile şi cu momente de horror gotic.

Încă de când a învăţat să scrie, Tom Becker şi-a dorit să devină scriitor. De fapt, la vârsta de cinci ani, chiar şi-a notat într-un carneţel că visul lui este să scrie cărţi. A studiat Istoria la Universitatea Oxford şi s-a lăsat inspirat de atmosfera deosebită din această instituţie academică. Obişnuia să-şi petreacă zile întregi la bibliotecă, studiind şi citind. În prezent, îşi dedică timpul scrisului. Locuieşte în Marea Britanie.

DARKSIDE, Tărâmul Întunericului
Traducere din limba engleză de ADRIANA TUDOR
Format: 13 x 20 cm, 256 pag, ediţie cartonată, cu supracopertă

ISBN: 978-973-128-343-2
Preţ: 39,90 lei
+12 ani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *