Editie noua pentru Morti pina la apus, volumul 1 de la Vampirii Sudului

Într-un orăşel liniştit şi aparent paşnic din Louisiana, vârcolacii, menadele, teriantropii, vampirii şi oamenii par a convieţui în armonie. Însă când vampirul Bill se îndrăgosteşte de Sookie Stackhouse, o barmaniţă cu calităţi telepatice, tot acest univers explodează…

Seria VAMPIRII SUDULUI de Charlaine Harris
NEW YORK TIMES BESTSELLER
100 de săptămâni în topul vânzărilor

• Seria Vampirii Sudului stă la baza serialului TRUEBLOOD, o producţie originală HBO, câştigător al Globului de Aur
• Seria a fost tradusă până în prezent în peste 25 de limbi

UN COCKTAIL EXPLOZIV DE SUSPANS, PARANORMAL, SENZUALITATE ŞI UMOR

MORŢI PÂNĂ LA APUS – Ediţie marcând difuzarea serialului la HBO România
„Distractivă, alertă, amuzantă – un amestec uluitor de istorii cu vampiri şi mister. A nu se rata!” Susan Sizemore

Traducere de Sorin Voinea
Format: 10 x 18 cm; 468 pagini
Preţ: 31,90 lei

În Seria Vampirii Sudului au mai apărut:

MOARTEA LA DALLAS
de Charlaine Harris

NEW YORK TIMES BESTSELLER 2008
Aventurile începute în primul volumul al seriei, Morţi până la apus, continuă. Când un vampir îi cere eroinei Sookie Stackhouse să-şi folosească talentele telepatice pentru a găsi un alt mort viu dispărut, ea nu ezită. Uşor de spus, dar greu de făcut!

Traducere de Sorin Voinea
Format: 10 x 18 cm; 408 pagini
Preţ: 28,99 lei

CLUBUL MORŢILOR
de Charlaine Harris

NEW YORK TIMES BESTSELLER 2008
Curajoasa telepată Sookie Stackhouse nu se dă bătută, indiferent de piedicile care îi apar în cale. În acest al treilea volum al seriei, legătura romantică a tinerei cu frumosul vampir Bill trece prin momente mai puţin fericite. Trădarea şi dispariţia acestuia constituie o lovitură dură, dar Sookie intră din nou în acţiune.

Traducere de Ana-Maria Nica
Format: 10 x 18 cm; 360 pagini
Preţ: 28,99 lei

MOARTĂ PENTRU TOŢI
de Charlaine Harris

NEW YORK TIMES BESTSELLER 2008
Al patrulea roman al seriei Vampirii Sudului continuă povestea tinerei telepate Sookie Stackhouse, îndrăgostită de frumosul vampir Bill. Eroina va sări în ajutorul lui Eric, marele şef al vampirilor din Louisiana, care se află în mare pericol – un veritabil război printre vrăjitoare, vampiri şi vârcolaci.

Traducere de Ana-Maria Nica
Format: 10 x 18 cm; 420 pagini
Preţ: 29,00 lei

MORT DE-A BINELEA
de Charlaine Harris

NEW YORK TIMES BESTSELLER 2008
Când îşi dă seama că fratele ei, Jason – devenit teriantrop – este în mare pericol, lui Sookie nu-i rămâne decât să afle cine îi doreşte acestuia moartea. Şi asta cât mai repede, fiindcă ucigaşul este pregătit să atace din nou…

Traducere de Ana-Maria Nica
Format: 10×18 cm; 384 pagini
Preţ: 30,90 lei

„Dialogurile naturale şi pline de umor şi o intrigă bine construită… fac din această carte cel mai reuşit volum al seriei.” Publishers Weekly

Charlaine Harris s-a născut în delta fluviului Mississippi, iar în prezent trăieşte în sudul statului Arkansas alături de soţul său, cei trei copii, trei câini şi o raţă. Publică romane de peste douăzeci şi c

7 thoughts on “Editie noua pentru Morti pina la apus, volumul 1 de la Vampirii Sudului”

  1. Va recomand scoaterea codului de verificare la comentarii. Inca sunteti la inceput si trebuie sa incurajati comentariile.

    De exemplu, dupa ce postez un comentariu sunt trimis la o pagina in care trebuie sa introduc codul de verificare, dupa care apare o alta pagina care imi spune ce s-a intamplat cu comentariul meu. Daca vreau sa revin la pagina principala, trebuie sa folosesc bara din browser.

  2. Adevarat, comentariul de sus a fost cel de-al treilea pe care l-am lasat la voi pe blog. Pentru comentariul nr. 3 nu mi s-a cerut codul e confirmare. La primele doua mi s-a cerut codul de confirmare.

  3. Am inteles, este un plug-in dedicat exclusiv bot-ilor de pe net, cei care posteaza spam pe wordpress.
    Teoretic n-ar trebui sa apara la un vizitator “uman” al site-ului. Dar probabil ca nici soft-ul lor nu este 100% perfect.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *