Editura RAO și Jurnalul National iti prezinta fragmente inedite din ”Simbolul pierdut” de Dan Brown

Incepand de luni, 26 octombrie, RAO iti ofera in Jurnalul National fragmente din cel mai ravnit roman al tuturor timpurilor – “Simbolul pierdut” de Dan Brown.

Nu trebuie sa fii mason ca sa iti placa la nebunie. Romanul care a revolutionat lumea editoriala mondiala in prima luna de la aparitia sa in limba engleza cu cele mai spectaculoase tiraje si recorduri de vanzari vine la Editura RAO intr-un tiraj special destinat in exclusivitate fanilor din Romania, in 10 decembrie. Dar, pana atunci, Editura RAO si Jurnalul National iti ofera fragmente inedite din pretiosul roman.

Luni, 26 octombrie, in Jurnalul national, citești Prologul romanului “Simbolul pierdut”. Si, apoi, daca este marti…, este Dan Brown. Gasești Capitolul I in Jurnalul national de marti, 27 octombrie, Capitolul II – marti, 3 noiembrie și Capitolul III – marti, 10 noiembrie, numai in Jurnalul national.

Simbolul pierdut este ghidul tau prin culisele tainice ale masoneriei, iar Robert Langdon, profesorul de la Harvard pe care l-ai cunoscut si l-ai iubit in Codul lui da Vinci si Ingeri si demoni se intoarce acum la RAO. L-ai insotit in aventurile sale periculoase prin labirintul de nepatruns al societatilor ultasecrete, ti-a fost teama pentru el, ai asteptat cu sufletul la gura sa scape cu viata in fiecare pagina, ai trait cu intensitate maxima fiecare din incercarile lui. Ca si cum Tu ai fi fost Langdon.
Asa s-a creat lumea lui Dan Brown, cu personajele lui de legenda, iar tu esti parte a acestei lumi. Nu mai poti scapa si nici nu vrei, numeri zilele si orele care te despart de momentul unic in care Simbolul pierdut va fi numai al tau.
O poveste noua, cea mai surprinzatoare din colectia Dan Brown, incarcata de mistere si de coduri masonice numai bune de dezlegat. Toate acele secrete la care omenirea nici macar nu a indraznit sa se gandeasca. Pana acum!

Editia in limba romana, la RAO

Editura RAO este initiatoarea Fenomenului Dan Brown in Romania si a publicat seria completa de romane apartinand autorului: Codul lui Da Vinci, Fortareata digitala, Ingeri si demoni, Conspiratia. La acestea se adauga si o serie de ghiduri culturale care descifreaza universul autorului: In lumea romanelor lui Dan Brown. Ghid de calatorie de Oliver Mittelbach, Codul lui da Vinci. Ghid de calatorie de Christopher Culwell si Jennifer Paull, precum si Chei oculte in Codul lui da Vinci de Enrique De Vicente.
Prin Codul lui da Vinci, Dan Brown a transformat fundamental piata mondiala de carte, cu un impact de neegalat in Romania. Despre precedentul covarsitor inregistrat de acest autor atat asupra publicului cititor, cat si asupra sistemului editorial din Romania, Ovidiu Enculescu, directorul Editurii RAO, afirma: Dan Brown a fost un cutremur major pe piata de carte din Romania; el a remodelat, practic, intreaga piata, prin faptul ca vreo cateva sute de mii de oameni au fost atrase brusc catre carte.
Editia in limba romana a titlului Simbolul pierdut va fi disponibila in rafturile tuturor librariilor din tara incepand cu 18 ianuarie 2010. Un tiraj special disponibil numai pe baza de tichet de precomanda este pregatit pentru toti fanii lui Dan Brown pentru 10 Decembrie! Toti cei care isi doresc Simbolul pierdut inainte de lansarea oficiala pe piata din Romania, pot achizitiona ACUM tichetul filigranat si nu mai tarziu de 30 noiembrie. In plus, tichetul ofera si o reducere exceptionala de 25% pentru fiecare exemplar rezervat. Detalii pe www.simbolulpierdut.ro, site-ul dedicat in exclusivitate romanului Simbolul pierdut.

Caracteristici roman:

Titlu: Simbolul pierdut
Autor: Dan Brown
Colectia: RAO CLASS
Pret tichet: 45.99 lei (in perioada 1 octombrie 30 noiembrie a.c.)
Pret volum: 59.99 lei (in librarii, din 18 ianuarie 2010)

Detalii on line:
www.simbolulpierdut.ro
www.raobooks.com

Valentina Pricopie
Tel: 0724 720 720
E-mail: valentina.pricopie@raobooks.com

Mioara Andrei
Tel: 0723 239 596
E-mail: mioara.andrei@raobooks.com

www.simbolulpierdut.ro
www.raobooks.com
valentina.pricopie@raobooks.com
http://www.raobooks.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *