Fereste-ma, Doamne, de prieteni, lansare de carte

Editura RAO va invita la lansarea volumului “Fereste-ma, Doamne, de prieteni Razboiul clandestin al blocului sovietic cu Romania”, autor Larry L. Watts.
Volumul va fi lansat in prezenta autorului, Sambata, 28 mai, ora 14, in cadrul targului de carte Bookfest, standul Editurii RAO
Invitati: Mihai Retegan, Alex Mihai Stoenescu, Vasile Sebastian Dancu, George Cristian Maior, Ioan Talpes, Monica Ghiurco

Fereste-ma, Doamne, de prieteni dezvaluie amanunte senzationale din culisele spionajului si politicii internationale, care au precedat revolutia din decembrie 1989 si manevrele care i-au urmat, precum si strategiile si tacticile adoptate de serviciile secrete din Blocul Comunist pentru a tine in frau aspiratiile de independenta ale Romaniei.

Fereste-ma, Doamne, de prieteniexamineaza interesele strategice aflate in spatele relatiilor antagoniste ale Romaniei cu “aliatii” din Rasarit, motivatiile incredibilei sfidari a tarii noastre la adresa Moscovei, metodele de “eliberere” militara si de securitate din jugul sovietic, scopurile opozitiei fata de politicile de la Kremlin si, mai ales, reactia sovieticilor si a loialistilor din randul membrilor Pactului de la Varsovia in cele mai inalte consilii ale acestora, asa cum au fost acestea consemnate de lideri ai Partidului Comunist, de comandanti militari si de organe ale securitatii statului.

Adevaruri dureroase rostite acum pentru prima data despre relatiile sovieto-romane, ce conduc la o intrebare importanta: Cum de mai existam ca natiune in ciuda tuturor vicisitudinilor istoriei?

 

Consultant al Corporatiei RAND la momentul revolutiei, LARRY WATTS a calatorit deseori in Europa de Est si in URSS inainte de 1989. Ulterior a asistat din Romania la infiintarea Colegiului National de Aparare si a conlucrat cu mai multi ministri romani ai Apararii si sefi de stat major privind reforma in domeniul armatei, cooperarea cu Parteneriatul pentru Pace si integrarea in NATO.

O CARTE-DOCUMENT CARE TREBUIE SA EXISTE IN BIBLIOTECA FIECARUI ROMAN!

Date tehnice: Editie cartonata cu supracoperta ● ISBN: 978-606-8255-95-8 ● Format: RAO CLASS / 15,3×23,2 cm ● 800pp ● 65,99 lei

 

Despre RAO Distributie

Str.Turda nr. 117-119, Bl. 6, parter, sector 1, cod 011322, Bucuresti
Tel/Fax: 224.12.31; 224.14.72; 224.18.47; 031 2222 86 204; 031 2222 86 206
e-mail: office@raobooks.com
www.raobooks.com ; www.rao.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *