Ghidul de supravietuire al unei foste sotii, Debby Holt

Ghidul fostei sotiiGhidul de supravieţuire al unei foste soţii de Debby Holt, o carte încântătoare, despre cum să depăşeşti momentele grele din viaţă. Spirituală şi absolut fermecătoare, această comedie spumoasă va descreţi frunţile celor pentru care viaţa e o neobosită cursă cu obstacole, iar jumătatea plină a paharului e întotdeauna la mare preţ.
O poveste despre fostele soţii care-şi confruntă vieţile cu mult umor.

Sarah Stagg credea că avea totul pe lume: un soţ minunat, doi băieţi adolescenţi, o casă la ţară. Dar, într-o bună zi, soţul ei, actor amator, o părăseşte pentru o colegă din trupa de teatru, copiii pleacă în India, şi, pentru prima dată în douăzeci de ani, Sarah se simte foarte singură. Drumul unei soţii părăsite e presărat cu obstacole şi umilinţe, iar Sarah trebuie să înveţe cum să supravieţuiască…şi asta cât mai repede!
Să se alăture oare actorilor amatori şi să accepte rolul unei mirese mult mai tinere decât ea? Să primească în casă un câine imposibil de stăpânit? Să fugă în Mallorca pentru prima ei aventură de-o noapte? Sarah trebuie să găsească soluţia cea mai bună!

Preţ: 38,90 lei
Format: 13 x 20 cm
336 pagini
Traducere din limba engleză de Diana Cojocaru
Colecţia Love & Life LEDA

Pe cât de amuzantă, pe atât de serioasă… O carte care mi-a plăcut la nebunie.
Katie Forde

DEBBY HOLT, pasionată actriţă amatoare, a visat din copilărie să devină scriitoare. După ce şi-a exersat talentul de povestitoare pe cei cinci copii ai săi şi a lucrat o vreme ca profesoară suplinitoare de istorie, The Independent i-a publicat, în 1994, un articol. Ghidul de supravieţuire al unei foste soţii este primul ei roman. Ulterior
i-au fost publicate alte trei cărţi: Annie May’s Black Book (2007), The Trouble with Marriage (2008) şi Love Affairs for Grown-Ups
(2009). În prezent, locuieşte în oraşul Bath din sudul Angliei împreună cu soţul şi copiii lor.

Grupul Editorial Corint a luat fiinţă în 2004, prin reunirea sub o singură siglă a editurilor Corint, Leda, Runa şi Corint Junior. Aflate în al doilea deceniu de activitate în domeniul cărţii, editurile componente oferă cititorilor peste 400 de titluri anual, în domenii de o mare diversitate: de la manuale şcolare la dicţionare, atlase şi tratate, lucrări de medicină, istorie, geografie, geopolitică, IT, carte pentru copii şi tineret etc.

www.ledabooks.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *