Indragosteste-te de o carte

Indragosteste-te de o carte la British Council… In saptamana premergatoare Zilei Indragostitilor, bibliotecile British Council din Bucuresti, Cluj si Iasi au aranjat abonatilor o intalnire pe nevazute cu o carte. Astfel, cei care vor veni la biblioteca intre 7 si 12 februarie 2011 vor gasi printre rafturi titluri foarte apreciate, impachetate astfel incat continutul sa poata fi descoperit doar dupa ce sunt imprumutate. Iar pe langa o lectura valoroasa, unele carti vor fi insotite de cadouri constand in abonamente gratuite, carti, DVD-uri si nu numai.

La promotie participa materiale din colectia generala, accesibila in Bucuresti posesorilor de abonamente Standard, Youth si Teaching Centre, iar in Cluj si Iasi, tuturor membrilor. Preturile abonamentelor la bibliotecile British Council sunt cuprinse intre 30 si 140 de lei, in functie de tipul acestora.

Speram ca abonatii bibliotecilor British Council sa fie placut suprinsi de ideea noastra si sa se simta astfel si mai atrasi de carti si de cultura britanica. Scopul nostru este sa le amintim oamenilor ca lectura este inca una dintre cele mai placute activitati ce se pot face in timpul liber, declara Eliza Ioana, Innovation Coordinator la British Council Bucuresti.

Ziua Indragostitilor este sarbatorita pe plan international in fiecare an, pe 14 februarie, si celebreaza dragostea si afectiunea. Prin aceasta actiune, British Council incurajeaza dragostea pentru lectura si pentru petrecerea timpului liber descoperind noi orizonturi culturale.

Cu aceasta ocazie, bibliotecile British Council au pregatit colectii intregi de filme si jocuri, materiale de dezvoltare profesionala, resurse de invatare a limbii engleze si multe carti de beletristica aclamate la nivel international.

Membrii bibliotecii @British din Bucuresti, au acces la aproximativ 13.000 de materiale in limba engleza, respectiv carti, CD-uri, DVD-uri si reviste. In Cluj si in Iasi, colectiile cuprind in jur de 4.000 de materiale in fiecare centru. Persoanele interesate de domenii precum afaceri, dezvoltare personala si profesionala, comunicare, parenting, cultura britanica sau beletristica vor putea gasi cele mai noi aparitii, alaturi de filme, documentare si concerte britanice in format DVD. Abonatii bibliotecilor au acces gratuit la internet wireless, iar in centrul din Bucuresti, @British, acestia se pot relaxa si cu jocuri pe console Wii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *