InjoyBooks: reducere la comenzi de carti online

Editura Injoy Books si-a lansat noul site cu vanzare online si ofera 25% reducere pentru toate titlurile in prima luna de la lansarea site-ului (10 mai -10 iunie) si bonus livrare gratuita pentru orice comanda. Editura propune carti pentru perfectionisti precum “Pe locuri, fiti gata, tintiti!” si “Trei indicii ale unei slujbe mizerabile” de Patrick Lencioni, sau “Singurele trei intrebari care conteaza” a lui Kenneth Fisher din colectia “Raftul cu succes”.

Lansata in vara anului trecut, editura Injoy Books este un proiect inedit in Romania, orientat catre segmentul cartilor de business prin colectia “Raftul cu success”. Cele sase carti au ca scop gasirea de raspunsuri practice la intrebari uzuale despre cheia succesului in mediul de afaceri international. Titlurile sunt un reper in intelegerea contextului de afaceri actual si in orientarea deciziilor pe o piata mereu in schimbare.

O suta de personalitati care au definit piata de Kenneth Fisher, Jack Welch se destainuie de Lowe Janet ori poate Warren Buffett se destainuie de aceeasi autoare (care a fost pana in prezent in topul preferintelor cititorilor ) constituie calea prin care iti poti amplifica iscusinta in materie de investitii, scotand la lumina carierele, succesele, vietile profesionale, dar si cele personale ale unor oameni ce s-au remarcat pe plan profesional.

http://www.injoybooks.ro/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *