Kilipirim la sala Dalles

Căutaţi o carte de multă vreme? Kilipirim este locul în care o veţi găsi!
Şi asta nu doar pentru că ediţia de toamnă a Kilipirim se desfăţoară în spatiul Galeriei Dalles, locaţie centrală, cunoscuta şi vizitată de cititori, ci pentru că în cele 5 zile de târg de carte, mai bine de 40 de edituri vor aduce în sălile galeriei Dalles peste 10.000 de titluri de carte.
Kilipirim este locul ideal şi pentru cei care vor să-şi exerseze engleza sau franceza citind. Asta pentru că la Kilipirim vor fi prezente pe lânga editurile reprezentative româneşti şi importante edituri straine.
Doar un amănunt la prima vedere, însă un element esenţial al Kilipirimului este preţul cărţilor: un chilipir!

Cele mai mari discounturi din Bucureşti

Între 19 şi 23 octombrie la Kilipirim este locul unde vor fi adunate cele mai mari discounturi de carte din Bucureşti!

Ce cărţi gasiţi la Kilipirim? Titluri ale editurilor româneşti şi străine, din 2011 sau din anii trecuţi, ediţii de colectie, cărţi specializate sau best-sellers în Europa, într-o ofertă generală care acoperă toate domeniile de interes: beletristică, hobby, ştiinţă, carte pentru copii, artă, arhitectură sau design.

Kilipirimul din această toamnă a ajuns deja la ediţia a XIII-a şi „este un eveniment cu mare trecere în rândul consumatorilor de carte. Am constatat că ediţiile Kilipirimului din Bucureşti, de toamnă sau de primăvară, dar şi cele de la Marea Neagră, din perioada estivală, sunt mult asteptate de cititori. Exista clienti fideli ai Kilipirimului care astepta editiile targului pentru a-şi face shopping-ul de carte la un preţ cât mai bun” declară Louisa Bangale, managerul evenimentului.

Cursuri gratuite la Fundatia Calea Victoriei

În cadrul evenimentului de la galeria Dalles, organizatorul va oferi, prin tragere la sorţi, celor interesaţi, 3 burse care acoperă integral costul cursurilor teoretice marca “Fundatia Calea Victoriei”. Câştigătorii vor putea frecventa, în functie de pasiunea pentru diverse discipline, urmaătoarele cursuri:

Arhitectură, Istorie, Astronomie, Costum si Moda sau Dezvoltare personala.

Mai multe despre cursurile Fundatia Calea Victorieiaici.

Etajul galeriei Dalles, în timpul Kilipirimului, este dedicat unei expoziţii de ceasuri cu vânzare. Aici găsim aproximativ 100 de ceasuri de perete din mărcile Vaerst şi Lowell.

Kilipirim, cel mai mare târg de carte cu discount din Bucureşti, va fi deschis în perioada 19-23 octombrie şi are cu un program zilnic de vizitare între orele 10.00 şi 20.00.

www.dallesrevolution.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *