Lectie de Bucurie – la Editura Herald

In prag de Rusalii, editura Herald va invita la o lectura inaltatoare: Bucuria. Fata lui Dumnezeu in om. Scrisa de preotul ortodox Alphonse Goettemann, cartea este un manifest de iubire, menit sa descopere omului adevarata sa natura. Bucuria este un cantec, o lumina, un schimb, o stralucire care traverseaza intreaga Biblie din loc in loc, de la prima pana la ultima pagina. Este comoara oricarei fiinte vii.
Orice bucurie isi are radacina in bucuria creatoare a lui Dumnezeu cel viu si inviat. El exprima, in fiecare fiinta, vitalitatea sa proprie si vibrarea voioasa pentru a face din aceasta o nota unica in polifonia universului. Aceasta bucurie fundamentala a fost inscrisa in genele celulelor noastre.
Este “da”-ul in fata vietii, cea mai inalta victorie a omului asupra tuturor incercarilor care il apasa, cel mai puternic mijloc de transformare. Autenticitatea unei vieti spirituale se masoara dupa gradul de bucurie care o locuieste. Ea este deci culmea misticii si a oricarei impliniri. Nu exista decat o singura datorie: sa fii fericit, si o singura tradare: sa nu fii. Asadar: daca a afla bucuria inseamna a trai, atunci cum sa devenim Bucurie?

Va invitam sa descoperiti acest lucru citind cartea de fata. Iar daca nu va va schimba viata, cu siguranta o va umple de bucurie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *