LUPTA – volumul 2 din seria JURNALELE VAMPIRILOR de L. J. Smith

LUPTA – volumul 2 din seria JURNALELE VAMPIRILOR de L. J. Smith

Între AMURG şi TRUEBLOOD, dar cu cel puţin un deceniu înaintea amândurora
Iubirea ADOLESCENTINĂ dintre o MURITOARE şi un VAMPIR – ORIGINALUL!!!

Avertisment: DRAGOSTEA POATE SĂ UCIDĂ!

În liniştitul orăşel Fell’s Church lucrurile se precipită.
Damon este mai nerăbdător ca oricând s-o facă pe Elena partenera lui, Regina Întunericului. Elena, tot mai vulnerabilă, se confruntă cu uneltirile lui Caroline şi ale lui Tyler, în vreme ce Stefan trebuie să-şi calce jurămintele şi să-şi înfrunte pe viaţă şi pe moarte fratele.

Elena
Fata cu ochi albaştri de nestemată şi păr de aur, întotdeauna Regina Balului, cea care poate avea orice băiat îşi doreşte.

Stefan
Distant şi misterios, pare să fie singurul băiat care îi poate rezista Elenei, deşi încearcă din răsputeri să o apere de ororile trecutului său tragic.

Damon
Sexy, periculos şi mânat de dorinţa de a se răzbuna pe Stefan, fratele pe care îl învinuieşte că l-a trădat. Hotărât să o aibă pe Elena, e în stare să omoare pentru ea.

ISBN: 978-973-102-252-9
ISBN: 978-973-102-251-2

Traducere din limba engleză de LIVIANA TANE
Format: 13 x20 cm, 254 pagini, Cartonată
Preţ: 38,90 lei

Din aceeaşi serie a mai apărut:

Vol. 1 TREZIREA

Un triunghi amoros mortal străbate timpul, din Florenţa sfârşitului de veac cincisprezece până într-un orăşel american din zilele noastre — povestea iubirii adolescentine dintre doi fraţi vampiri şi frumoasa fată împărţită între dragostea lor.

ISBN: 978-973-102-252-9
ISBN: 978-973-102-250-5

Traducere din limba engleză de MIRELLA ACSENTE
Format: 13 x20 cm, 288 pagini, Cartonată
Preţ: 39,90 lei

LISA JANE SMITH este o scriitoare americană care trăieşte într-un orăşel din nordul Californiei. Este autoarea a peste douăzeci şi cinci de cărţi, printre care trei trilogii (The Secret Circle, The Forbidden Game, Dark Visions), trei serii (The Vampire Diaries, NightWorld şi The Night of the Solstice) şi numeroase povestiri.
Romanele ei combină mai multe genuri, horror, science-fiction, fantasy şi romance, şi sunt populate de personaje de o frumuseţe neobişnuită — fie că sunt oameni sau fiinţe supranaturale—, majoritatea foarte tinere (sau care par foarte tinere). Conflictul este de obicei între bine şi rău, între lumină şi întuneric, gravitând în jurul unui personaj central ambiguu, care, încercând să seducă eroina principală pentru a o atrage în lumea lui întunecată, sfârşeşte prin a renaşte el însuşi în lumină.

Vizitaţi forum-urile create de fanii seriei/serialului: www.vampirediaries.forumz.ro şi http://tvdromania.blogspot.com/

Seria Jurnalele Vampirilor a fost adaptată de curând pentru televiziune, serialul produs de CW având premiera la 10 septembrie 2009.

Trailerul filmului: http://www.youtube.com/watch?v=olDWd-CnxO8&feature=related

Parteneri media: revistele BRAVO & BRAVO GIRL

Cumpara la pachet Jurnalele Vampirilor!

3 thoughts on “LUPTA – volumul 2 din seria JURNALELE VAMPIRILOR de L. J. Smith”

  1. CRED CA ACESTE CARTI NE FAC PE TOTI ADOLESCENTII SA VEDEM CE INSEAMNA IUBIREA ADEVARATA!!! AI MULTE DE INVATAT DIN CARTILE ACESTEA!! NE FAC SA VREM SA IUBIM SI SA TRAIM VIATA PERICULOASA PE CARE O TRAIESTE ELENA!!! EU SINCER ASI VREA SA FIU IN LOCUL ELENEI!!
    LOVE ME:X

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *