Mai intunecat decat crezi – Jack Williamson

Un thriller SF cu elemente de romance supranatural şi accente horror: Mai intunecat decat crezi – Eternul Malefic. Profesorul Lamarck Mondrick s-a întors din îndepărtatele deşerturi asiatice cu o ciudată şi sinistră ladă… dar înainte să poată dezvălui lumii uluitoarea sa descoperire, ceva l-a redus la tăcere pentru totdeauna.
Şi în vreme ce văduva lui Mondrick ajunge într-un sanatoriu iar asistenţii lui încep să moară pe rând, ziaristul Will Barbee, fost student al lui Mondrick, descoperă o conspiraţie ce ameninţă întreaga rasă umană.

Oare există cu adevărat vrăjitori, şi cine este Fiul Nopţii? Va putea Barbee să se împotrivească sinistrului complot, sau se va lăsa atras în el, într-un chip inimaginabil?

„O lectură cu adevărat pasionantă, stârnind uimire şi încordare pe măsură ce Williamson declanşează resorturile naraţiunii cu uşurinţa şi vioiciunea unui adevărat maestru.” – Peter Straub

Mai intunecat decat crezi

Tradus din limba engleză de Monica Taliu
Format: 13 x 20 cm; 368 pagini
ISBN: 978-973-102-229-1
Preţ: 39,90 lei
SCIENCE-FICTION

Despre autor:

JACK WILLIAMSON (1908–2006), considerat de mulţi ,,decanul literaturii SF”, a fost un prolific scriitor de science-fiction şi, timp de mai multe decenii, un reputat profesor universitar la Eastern New Mexico University. A fost primul care a scris despre antimaterie şi inginerie genetică (acest din urmă termen fiind inventat chiar de el), în acelaşi timp dovedindu-se un maestru neîntrecut în genurile fantasy şi horror. Opera sa literară a fost încununată cu numeroase premii, printre care Hugo şi Nebula (primite în ultimul deceniu al vieţii) şi prestigiosul Grand Master of Science Fiction, decernat de Science Fiction Writers of America.

Grupul Editorial Corint a luat fiinţă în 2004, prin reunirea sub o singură siglă a editurilor Corint, Leda, Runa şi Corint Junior. Aflate în al doilea deceniu de activitate în domeniul cărţii, editurile componente oferă cititorilor peste 400 de titluri anual, în domenii de o mare diversitate: de la manuale şcolare la dicţionare, atlase şi tratate, lucrări de medicină, istorie, geografie, geopolitică, IT, carte pentru copii şi tineret etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *