MAI RAU DECAT MOARTEA de Charlaine Harris, volumul 8 din seria VAMPIRII SUDULUI la Editura LEDA

NEW YORK TIMES BESTSELLER

• Seria Vampirii Sudului stă la baza serialului TRUEBLOOD, o producţie originală HBO, câştigător al Globului de Aur
• Seria a fost tradusă până în prezent în peste 25 de limbi
• În curând un nou sezon True Blood/ Vampirii Sudului la HBO România

„Mai multe mişcări imprevizibile decât la o tornadă… reuşind să captiveze orice fan al seriei.”
– BookLoons

Comunitatea creaturilor supranaturale din Bon Temps, Louisiana, îşi revine de pe urma celor două dezastre: uraganul Katrina şi măcelul provocat de bomba detonată la reuniunea vampirilor. Sookie Stackhouse este întreagă, dar încă în stare de şoc. Prea mulţi vampiri fuseseră ucişi sau răniţi, iar iubitul ei, vârcolacul Quinn, se numără printre dispăruţi. Între vampiri şi vârcolaci tot nu e pace, mai sar scântei şi se produc crime. Iar Sookie, prietenă a haitei şi legată prin sânge de Eric Northman, liderul comunităţii locale a vampirilor, este prinsă în vârtejul acestor conflicte. Va înfrunta din nou pericole, chiar moartea… şi, încă o dată, trădarea fiinţei iubite. Iar când totul se va termina, viaţa ei va fi schimbată pentru totdeauna… Să savurăm deci încă o cupă din cocktailul de fantezie, senzualitate şi suspans oferit de Charlaine Harris!

„Charlaine face o treabă minunată, creând o eroină fermecătoare, absolut credibilă şi convingătoare, cu toate că trăieşte într-o lume bizară şi inedită.” – Publishers Weekly

Traducere din limba engleză de Ana-Maria Nica
Preţ: 39,90 lei
Format: 10×18 cm
384 pagini

În seria True Blood/Vampirii Sudului au mai apărut:

MORŢI PÂNĂ LA APUS – Într-o nouă ediţie marcând difuzarea serialului la HBO România
de Charlaine Harris
NEW YORK TIMES BESTSELLER
Într-un orăşel liniştit şi aparent paşnic din Louisiana, vârcolacii, menadele, teriantropii, vampirii şi oamenii par a convieţui în armonie. Însă când vampirul Bill se îndrăgosteşte de Sookie Stackhouse, o barmaniţă cu calităţi telepatice, tot acest univers explodează…

Traducere din limba engleză de Sorin Voinea
Format: 10 x 18 cm; 468 pagini
Preţ: 31,90 lei

MOARTEA LA DALLAS de Charlaine Harris
NEW YORK TIMES BESTSELLER
Aventurile începute în primul volumul al seriei, Morţi până la apus, continuă. Când un vampir îi cere eroinei Sookie Stackhouse să-şi folosească talentele telepatice pentru a găsi un alt mort viu dispărut, ea nu ezită. Uşor de spus, dar greu de făcut!

Traducere din limba engleză de Sorin Voinea
Format: 10 x 18 cm; 408 pagini
Preţ: 28,99 lei

CLUBUL MORŢILOR de Charlaine Harris
NEW YORK TIMES BESTSELLER 2008
Curajoasa telepată Sookie Stackhouse nu se dă bătută, indiferent de piedicile care îi apar în cale. În acest al treilea volum al seriei, legătura romantică a tinerei cu frumosul vampir Bill trece prin momente mai puţin fericite. Trădarea şi dispariţia acestuia constituie o lovitură dură, dar Sookie intră din nou în acţiune.

Traducere din limba engleză de Ana-Maria Nica
Format: 10 x 18 cm; 360 pagini
Preţ: 28,99 lei

MOARTĂ PENTRU TOŢI de Charlaine Harris
NEW YORK TIMES BESTSELLER
Al patrulea roman al seriei Vampirii Sudului continuă povestea tinerei telepate Sookie Stackhouse, îndrăgostită de frumosul vampir Bill. Eroina va sări în ajutorul lui Eric, marele şef al vampirilor din Louisiana, care se află în mare pericol – un veritabil război printre vrăjitoare, vampiri şi vârcolaci.

Traducere din limba engleză de Ana-Maria Nica
Format: 10 x 18 cm; 420 pagini
Preţ: 29,00 lei

MORT DE-A BINELEA de Charlaine Harris
NEW YORK TIMES BESTSELLER
Când îşi dă seama că fratele ei, Jason – devenit teriantrop – este în mare pericol, lui Sookie nu-i rămâne decât să afle cine îi doreşte acestuia moartea. Şi asta cât mai repede, fiindcă ucigaşul este pregătit să atace din nou…

Traducere din limba engleză de Ana-Maria Nica
Format: 10×18 cm; 384 pagini
Preţ: 30,90 lei

CATEGORIC MOARTĂ de Charlaine Harris
NEW YORK TIMES BESTSELLER
Şi în acest episod, Sookie Stackhouse se dovedeşte a fi la fel de activă şi de implicată în intrigile şi luptele violente dintre clanurile fiinţelor supranaturale. Când eroina noastră se pomeneşte pe neaşteptate în ipostaza de moştenitoare a verişoarei sale decedate, lucrurile se complică teribil.

Traducere din limba engleză de Ana-Maria Nica
Preţ: 39,90 lei
Format: 10×18 cm; 408 pagini

MORŢI CU TOŢII de Charlaine Harris
NEW YORK TIMES BESTSELLER
Pentru Sookie Stackhouse nu e deloc ciudat să fie înconjurată de tot felul de teriantropi, vârcolaci, zâne şi vampiri, cu întregul lor alai de probleme. Chiar şi ea are însă o limită. Cu alianţe secrete şi înţelegeri ascunse pe ordinea zilei – şi a nopţii – Sookie trebuie să hotărască de ce parte se află. Iar alegerea ei poate însemna supravieţuire sau catastrofă totală…

Traducere din limba engleză de Lavinia Branişte
Preţ: 39,90 lei
Format: 10×18 cm; 384 pagini

Charlaine Harris s-a născut în delta fluviului Mississippi, iar în prezent trăieşte în sudul statului Arkansas alături de soţul său, cei trei copii, trei câini şi o raţă. Publică romane de peste douăzeci şi cinci de ani.

Grupul Editorial Corint a luat fiinţă în 2004, prin reunirea sub o singură siglă a editurilor Corint, Leda, Runa şi Corint Junior. Aflate în al doilea deceniu de activitate în domeniul cărţii, editurile componente oferă cititorilor peste 400 de titluri anual, în domenii de o mare diversitate: de la manuale şcolare la dicţionare, atlase şi tratate, lucrări de medicină, istorie, geografie, geopolitică, IT, carte pentru copii şi tineret etc.

r

www.ledabooks.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *