Mătăniile, Florence L. Barclay

Un roman de dragoste in care aventurile si obstacolele par interminabile. Modalitatea prin care eroii pastreaza iubirea vie in ciuda tuturor face deliciu cititorilor.

Scopul pe care l-am urmarit intotdeauna a fost sa nu scriu un singur rand care ar putea indemna pe cineva la pacat sau ar putea leza pe altcineva si sa nu descriu niciodata un caracter care ar putea denatura idealurile personajelor cu care cititorul va face cunostinta in cartile mele. (Florence L. Barclay, despre opera sa).

Titlul romanului este dat de cel al unei romante care leaga doua suflete pereche într-o poveste de dragoste la începutul secolului trecut.
Iubirea profunda si devotamentul neconditionat înving obstacolele, aparent de netrecut, spre bucuria eroilor si încantarea cititorului desprins pentru o clipa din cotidian.

MATANIILE, Florence L. Barclay
288 pag., 13×20 cm
COD: 115
29,98 LEI * TVA inclus

2 thoughts on “Mătăniile, Florence L. Barclay”

  1. Buna ziua,
    Am cartea, dar caut exemplarul care are prefata scrisa chiar de scriitoare. Puteti sa-mi spuneti de cine e scrisa prefata cartii pe care o aveti dumneavoastra?
    Multumesc anticipat,
    Dragos C.

  2. Buna ziua,Dragos.Am eu exemplarul careare prefata scrisa de Florence Barclay.Cartea nu este noua,dar este intr-o stare buna.Daca mai esti interesat,raspunde mesajului meu si vom lua legatura.
    Cu drag,
    Florentina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *