Meteor Press va invita la Gaudeamus

In perioada 25 29 noiembrie 2009 va asteptam la Targul International GaudeamusCarte de Invatatura, centrul expozitional Romexpo, standul 40, cu titluri noi si cu reduceri de 25-50% din pretul de catalog.

DESPRE NOUTATI
In colectia Business, Editura Meteor Press a editat: Maniere si obiceiuri europene in business, autor Mary Murray Bosrock. Cartea este un ghid complet pentru oamenii de afaceri care calatoresc in Europa si vor sa stie mai multe despre obiceiuri, culturi si comunicare. Sunt trecute in revista diferite aspecte ce individualizeaza 30 de tari europene, de la maniere si forme de salut la practici legate de punctualitate si modalitati de a face afaceri.
Maestrii marketingului, autor Sultan Kermally
Lucrarea reprezinta cu mult mai mult decat o serie de rezumate: Sultan Kermally a colaborat direct cu multe dintre personajele cartii, inclusiv cu Peter Drucker, Philip Kotler si Michael Porter. Acest lucru i-a permis sa sintetizeze, sa reflecte aspecte contrastante si sa comenteze in profunzime si in deplina cunostinta de cauza fiecare dintre conceptele cheie abordate.

La care se adauga SURPRIZELE:
1. Iuliana Marciuc in MIEZUL ZILEI, autori Oana Georgescu, Radu Stefanescu, Lucia Sterian, Marius Andron.
2. HOROSCOP 2010, autor Kris Brandt Riske
3. De ce gresim?, autor Joseph T. Hallinam
4. Spiritul Reiki. Manualul complet al sistemului Reiki, autori Walter Lubeck, Frank Arjava Petter, William Lee Rand.
Vineri 27 noiembrie 2009, ora 18:00, va invitam la evenimentul de lansare a cartii Iuliana Marciuc in MIEZUL ZILEI, autori Oana Georgescu, Radu Stefanescu, Lucia Sterian, Marius Andron.
Din paginile acestei carti veti afla care a fost evolutia profesionala a Iulianei Marciuc, care i-au fost succesele, momentele memorabile ale carierei, atat cele mai frumoase, cat si cele mai putin reusite.
Veti avea parte si de cateva destainuiri din viata intimaevocarea unei adieri romantice de august si implinirea celui mai frumos vis. Textele sunt insotite de o frumoasa serie de fotografii.
Cititorilor li s-a pregatit si o frumoasa surpriza prin includerea unui capitol cu previziunile pentru anul 2010 ale reutatului astrolog Radu Stefanescu.

Editura METEOR PRESS va asteapta la targ!

http://www.meteorpress.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *