Noutăţile Editurii ART la Bookfest 2012

Editura ArtPentru Salonul Internaţional de Carte Bookfest, Editura ART v-a pregătit numeroase surprize şi noutăţi, atât pentru adulţi, cât şi pentru copii. Titluri precum Maus, de Art Spiegelman, Cuba continuă, de Cosmin Bumbuţ şi Elena Stancu, Jazz, de Toni Morrison, Corespondenţa, de James Joyce, adresate adulţilor, cât şi cele destinate celor mici, cum ar fi cel mai nou volum al seriei Jurnalul unui puşti, de Jeff Kinney, Alice în Ţara din Oglindă, de Lewis Carroll, Pulbere de stele, de Neil Gaiman, vă aşteaptă în standul Editurii ART de miercuri, 30 mai.

Lansările Editurii ART

Miercuri, 30 mai, la ora 18.00, sunteţi invitaţi să participaţi la lansarea volumului Cuba continuă, semnat de Cosmin Bumbuţ şi de Elena Stancu. Prezintă Alexandru Tomescu şi Laura Albulescu

Joi, 31 mai, ora 18.00, va avea loc lansarea volumului Ioanei Bot, Eminescu explicat fratelui meu, o analiză lucidă asupra operei eminesciene. Prezintă Mircea Cărtărescu şi Rodica Zafiu.

Ziua de vineri, 1 iunie, le este dedicată celor mici, cărora le-am pregătit cea mai frumoasă surpriză, lansarea volumului Jurnalul unui puşti. Jurnalul meu, de Jeff Kinney, care va avea loc începând cu ora 18.00. În atelierul interactiv pe care îl organizăm, le vom arăta celor mici care este metoda recomandată de Greg Heffley, personajul lor preferat, pentru scrierea unui bestseller.

De la ora 19.00, în standul Institutului Francez, Laura Albulescu, redactor-şef al Editurii ART, va modera discuţia Bourdieu et après, în care se va discuta despre volumele Regulile artei (recent reeditat), Schiţă pentru o autoanaliză şi Despre televiziune, apărute la Editura ART.

Şi sâmbătă, 2 iunie, le-am pregătit surprize celor mici, pe care îi aşteptăm în standul Editurii ART de la ora 12.30, când vom organiza un atelier creativ în care să discutăm despre Alice în Ţara din Oglindă, de Lewis Carroll, şi despre Pulbere de stele, de Neil Gaiman. De la ora 13.00, aceştia se pot întâlni cu câţiva dintre autorii antologiei Ce poţi face cu două cuvinte, coordonată de Liviu Papadima, în cadrul unei sesiuni de autografe.

Noutăţi în rafturile ART

Pe lângă noutăţile noastre pe care le-aţi putut deja vedea în librării, cum ar fi volumul de Corespondenţă al lui James Joyce, Eminescu explicat fratelui meu, de Ioana Bot, Despre sinucidere, de Jean Améry, Podul de catifea, de Czesław Miłosz, volumele pentru copii precum Ce poţi face cu două cuvinte, coordonat de Liviu Papadima, Marele Nate, de Lincoln Peirce, Însemnările unei puştoaice, de Rachel Renée Russell, sau volumele apărute recent în colecţia ART Clasic, Fata pierdută, de D.H. Lawrence şi Bucuria de a trăi, de Émile Zola, Editura ART v-a pregătit, pentru Bookfest 2012, multe alte noutăţi.

Maus, de Art Spiegelman, primul roman grafic care a câştigat Premiul Pulitzer, este, pe bună dreptate şi din capul locului, o carte fără precedent. Un roman grafic complex, apărut în două volume, la care autorul a lucrat în total treisprezece ani.

Cuba continuă e un jurnal atipic de călătorie: fotografiile lui Cosmin Bumbuţ şi textele Elenei Stancu spun povestea subiectivă a unui popor izolat şi suspendat în timp.

O altă bucurie pentru cititorii noştri este apariţia celui de-al treilea roman semnat de prima femeie de culoare laureată a Premiului Nobel pentru Literatură, Toni Morrison. Jazz este povestea tulburătoare a unui triunghi amoros alcătuit din pasiuni, gelozii şi crime.

Iubitorii de poezie vor aprecia volumul Au pays de la Magie – În ţara Magiei, semnat de Henri Michaux.

Cei care apreciază curiozităţile se pot bucura de Listomania, un volum ilustrat care conţine 2 663 de lucruri şi fapte care te vor uimi, te vor înfiora şi te vor face un om mai bun. Un univers fascinant organizat într-o enciclopedie vizuală.

Şi celor mici le-am pregătit adevărate surprize, cum ar fi apariţia celui mai nou volum semnat de Jeff Kinney, Jurnalul unui puşti. Jurnalul meu. Cu o mulţime de pagini interactive, dar şi cu suficient spaţiu în care să scrii povestea vieţii tale, această carte este tot ce-ţi trebuie pentru a crea propria capodoperă.

Câştigător al prestigioaselor premii Hugo, Nebula şi World Fantasy, autorul britanic Neil Gaiman vă invită în lumea de neuitat a unuia dintre cele mai spectaculoase romane ale sale, Pulbere de stele.

Una dintre cele mai citite şi îndrăgite cărţi pentru copii, Alice în Ţara din Oglindă, de Lewis Carroll, îşi poartă cititorii într-o lume magică, plină de aventuri, construite şi întreţesute cu multă măiestrie artistică şi cu o debordantă fantezie.

Lecturi la preţ redus

Editura ART vă aşteaptă cu titluri noi, dar şi cu reduceri de excepţie, de până la 40%. De asemenea, cititorii vor putea cumpăra anumite titluri la preţuri speciale: 8 lei, 9 lei sau 14,9 lei ş.a.m.d.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *