PECETEA RUNELOR de JOANNE HARRIS, un nou fantasy CORINT JUNIOR –

O poveste extraordinară ce se desfăşoară în lumea zeilor scandinavi.

La cinci sute de ani după Sfârşitul Lumii, goblinii au apărut iarăşi în pivniţă…

Ei o numesc semnul ruinei . . .

Maddy Smith – născută cu forma ruginie a unei rune în palmă – a fost întotdeauna ca o străină în satul ei. Pentru că oamenii din Malbry cred că un semn al runei este un simbol al vechilor zei, un însemn al magiei. Iar aceasta, după cum ştie toată lumea, duce direct spre Haos. Periculos!

Dar lui Maddy îi place să pună magia la treabă, chiar dacă doar pentru a controla nişte goblini sâcâitori. Şi, de fiecare dată când cel mai bun prieten al ei – un străin bun de nimic pe nume

Un-Ochi – venea în vizită, o învăţa din ce în ce mai multe despre străvechile lucruri: despre zei şi vrăji, despre rune şi înşelăciuni.

Acum Un-Ochi a venit din nou şi vrea ca fata să deschidă Dealul Calului Roşu şi să coboare în Lumea de Dedesubt, ca să recupereze un obiect al vechilor zei. Altfel, se pare c-ar veni Sfârşitul Tuturor Lucrurilor. Din nou…

O escapadă grandioasă în inima străvechilor poveşti scandinave: sălbatică, periculoasă, inventivă şi minunat de plină de imaginaţie.

Intraţi pe http://www.corintjunior.ro/ pentru a viziona spotul acestui titlu

Traducere de Bogdan Perdivară

Format: 15,5×23,5 cm; 512 pagini
Preţ: 59,90 lei

„Dacă Joanne Harris n-ar fi existat, ea ar fi trebuit inventată.” Jenni Murray, Sunday Express

„Este o scriitoare atât de grozavă, încât poate scrie despre orice, oricine, oriunde.” Daily Telegraph

JOANNE HARRIS este autoarea mai multor bestselleruri pentru adulţi, printre care şi Chocolat – tradus şi publicat în România de Editura Vivaldi –, a cărui ecranizare a fost nominalizată la premiile Oscar.

Născută în Barnsley, Marea Britanie, dintr-o mamă franţuzoaică şi un tată englez, Joanne a studiat limbi moderne şi medievale la Universitatea Cambridge, apoi a fost profesoară vreme de cincisprezece ani, timp în care i-au fost publicate primele trei romane. Cărţile ei au fost traduse în peste 40 de ţări şi au câştigat numeroase premii internaţionale.

Joanne Harris trăieşte împreună cu soţul şi cu fiica ei la douăzeci şi patru de kilometri de locul în care s-a născut. Printre hobby-urile ei se numără plimbările, lenevitul şi zdrăngănitul coardelor. Cântă la chitară bas într-o formaţie înfiinţată pe când ea avea şaisprezece ani, iar în prezent studiază scandinava veche.

Grupul Editorial Corint a luat fiinţă în 2004, prin reunirea sub o singură siglă a editurilor Corint, Leda, Runa şi Corint Junior. Aflate în al doilea deceniu de activitate în domeniul cărţii, editurile componente oferă cititorilor peste 400 de titluri anual, în domenii de o mare diversitate: de la manuale şcolare la dicţionare, atlase şi tratate, lucrări de medicină, istorie, geografie, geopolitică, IT, carte pentru copii şi tineret etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *