Revelatia de Kelley Armstrong, volumul II din seria Fortele Raului Absolut

Chloe Saunders este o necromantă ale cărei puteri nu pot fi controlate: ea readuce morţii la viaţă chiar şi fără să vrea. Iar puterile ei crescânde reprezintă o ameninţare pentru cei care au creat-o iniţial ca pe un experiment ştiinţific, prin modificări genetice. Acum, Chloe fuge pentru a-şi salva viaţa, împreună cu trei dintre prietenii ei înzestraţi cu puteri supranaturale — doi vrăjitori şi un vârcolac —, înainte ca Grupul Edison să îi găsească şi să îi lichideze.

„Revelaţia este un roman încă şi mai reuşit decât Invocarea. Chloe şi prietenii ei adolescenţi supranaturali se străduiesc să găsească un ajutor în lupta împotriva grupului care încearcă să-i ia ostatici, şi nu există nici un moment trenant în călătoria lor şi nici un rând neizbutit în scrierea lui Armstrong.” – Charlaine Harris

KELLEY ARMSTRONG s-a născut în 1968. A absolvit Facultatea de psihologie la University of Western Ontario, după care a studiat programare PC, pentru ca în final să se dedice cu totul scrisului. Este căsătorită, are trei copii şi locuieşte în Ontario, Canada. Romanele ei se înscriu în genul fantasy contemporan, cu personaje suprarealiste ca vrăjitoare, şamani, fantome, vârcolaci, demoni, vampiri, şi cu puternice elemente romantice.

Kelley Armstrong este autoarea seriei de succes Women of the Otherworld, devenit bestseller New York Times. Kelley istoriseşte poveşti încă dinainte de a învăţa să scrie. Primele ei încercări aşternute pe hârtie s-au dovedit însă dezastruoase. Dacă i se cerea să scrie o poveste despre fetiţe şi păpuşi, în istorisirea ei apăreau în mod invariabil fete transformate în stafii şi păpuşi malefice, spre groaza şi disperarea profesorilor ei. Dar toate eforturile de a o convinge să creeze poveşti ,,normale” au eşuat. Astăzi, ea continuă să urzească poveşti cu stafii şi demoni şi vârcolaci, din locul special în care scrie, aflat în pivniţa casei.

Volumul II – Revelatia

Traducere din limba engleză şi note de Cristina Jinga
ISBN: 978-973-102-303-8
Colecţia: FANTASY LEDA
416 pagini
13 x 20 cm
44,90 lei

Din seria Forţele Răului Absolut a mai apărut:

Volumul I – INVOCAREA

Traducere din limba engleză şi note de Cristina Jinga
ISBN: 978-973-102-283-3
Colecţia: FANTASY LEDA
448 pagini
13 x 20 cm
39,90 lei

One thought on “Revelatia de Kelley Armstrong, volumul II din seria Fortele Raului Absolut”

  1. Pingback: Twitted by decitit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *