Romani celebri, cea mai noua colectie a Editurii Gama

In perioada 25-29 mai, Editura Gama va asteapta la cea de-a VI-a editie a Salonului international de carte Bookfest cu titluri si colectii noi, precum si cu reduceri substantiale de pret. La standul din pavilionul C2 (14) al Complexului expozitional ROMEXPO puteti sa rasfoiti cele mai recente aparitii si sa profitati de oferta exceptionala, valabila doar in perioada targului: carti mai ieftine cu pana la 50% fata de pretul din librarii.

Si anul acesta, editura ieseana vine cu suprize pentru copiii de toate varstele:

Romani celebri, cea mai noua colectie, prezentata in premiera la targ, s-a nascut din dorinta de a-i familiariza pe copii prin texte simple, concentrate cu personalitatile culturii si istoriei romanesti despre care vor citi mai tarziu in manualele scolare. Informatiile biografice anoste capata, asemenea povestilor, un fir narativ captivant, iar personajele sunt urmarite, in aventura lor spre celebritate, de-a lungul intregii vieti. Dintre cele zece titluri ale colectiei Ion Creanga, Constantin Brancusi, Stefan cel Mare, George Enescu, Mihai Viteazul, Ion Grigorescu, Mircea cel Batran, Alexandru Ioan Cuza, Mihai Eminescu si Carol I , la Bookfest le puteti gasi, deocamdata, pe primele doua.

e-Bebe istet este o colectie dedicata celor mai mici dintre vizitatori. Fiecare dintre cele doua titluri lansate la Bookfest “Primele notiuni” si “Animale” contine un set de sase carticele cartonate si un CD, ambalate intr-o gentuta practica. Cu ajutorul ilustratiilor din fiecare carte, copiii vor invata primele cuvinte, cifrele, alfabetul, culorile, formele si marimile, legumele si fructele sau partile corpului uman (din pachetul “Primele notiuni”) si vor afla mai multe despre animalele care traiesc in tarile calde sau la poli, la ferma, in padure ori sub apa (din pachetul “Animale”). Pe CD-ul multimedia ce insoteste fiecare gentuta veti gasi explicatia notiunilor descrise in imagini, precum si versuri si ghicitori simpatice, in lectura actritei iesene Haruna Condurache.

Invat sa citesc in limba franceza continua proiectul creat de Editura Gama pentru a le dezvolta copiilor gustul pentru lectura, chiar si intr-o limba straina. In cadrul colectiei Invat sa citesc! au aparut pana acum cele mai indragite povesti scrise in limba romana, in limba engleza si in limba germana. Textul este adaptat gradului de intelegere al micilor cititori: propozitii scurte, cuvinte cunoscute si ilustratii plasate abil deasupra cuvintelor, pentru a-i ajuta sa decodifice rapid termenii si sa capete fluenta. Cei mai tineri francofili au acum la dispozitie patru titluri, adaptari dupa celebrele Micul Print, Singur pe lume, Motanul Incaltat si, desigur, Cei trei muschetari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *