Samsung a răsplătit ,,setea” de cultură: o inițiativă inedită în cadrul Nopții Muzeelor 2012

În cadrul Nopții Muzeelor 2012, toți iubitorii de cultură care au vizitat Biblioteca Națională și alte două muzee au putut participa la un concurs inedit organizat de Samsung Electronics România: ,,Check-in the Galaxy”.

Toţi cei care au participat la Noaptea Muzeelor se puteau înscrie pentru a câştiga premiile puse la bătaie, dând check-in în minim 3 locații (inclusiv Biblioteca Naţională), cu ajutorul aplicației „Check in the Galaxy”, prin scanarea unui QR code pus la dispoziție de către promoteri, sau intrând pe site-ul www.checkinthegalaxy.com.

Astfel, nu mai puţin de 1.217 de de check-in-uri au fost date de participanţi în noaptea de sâmbătă pentru a câştiga unul din cele 5 smartphone-uri GALAXY Note sau una dintre cele 250 de e-book-uri de la BookByte.


În cadrul Nopţii Muzeelor, Samsung i-a întâmpinat pe vizitatori la Biblioteca Națională, la Muzeul Național de Artă al României, Muzeul Țăranului Român, Observatorul Astronomic „Amiral Vasile Urseanu”, Muzeul de Artă Contemporană și Muzeul Național Tehnic „Prof. Ing. Dimitrie Leonida”.


De asemenea, toţi cei care au trecut pragul Bibliotecii Naţionale, au avut parte, între orele 21:30 şi 01:30, de o prestaţie remarcabilă în regia lui Vald Zamfirescu – o piesă de teatru interactiv, ,,Cupluri”, dar şi de un recital de piese cunoscute pop-rock reinterpretate la flaut, vioară, violă, violoncel şi percuţie, susţinut de Cvintetul Allegria.


Noaptea Muzeelor este un eveniment aflat la cea de-a opta ediţie şi se desfăşoară în aproximativ 3.000 de muzee din Europa. În România, aproximativ 100 de muzee, din peste 30 de oraşe, participă la această iniţiativă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *