Scoala de Vara a Fundatiei Calea Victoriei de la Cumpatu: Scriere Creativa, Actorie si Fotografie

Va invitam la Scoala de vara a Fundatiei Calea Victoriei de la Cumpatu, care se adreseaza tinerilor si adultilor care doresc sa isi completeze cunostintele in domenii creative si sa se relaxeze in compania unor profesori charismatici, bine pregatiti si originali

Scoala de vara este organizata pe trei domenii creative, fiecare domeniu fiind abordat in decursul unei saptamini: SCRIERE CREATIVA (3-10 iulie), ARTA ACTORULUI (10-17 iulie) si FOTOGRAFIE (17-24 iulie).

Cazarea completa (cazare si cele trei mese/zi) pentru participantii la seriile saptaminale este asigurata la Vila Piatra Soimului. Vila se afla la 20 de minute de centrul orasului Sinaia, in apropierea unor frumoase vile din prima parte a secolului trecut, la 30 de minute de intrarea la Castelul Peles si Pelisor, la 10 minute de padure si la 5 minute de casa memoriala George Enescu.

Taxa de participare pentru 7 zile (o serie) este de 1400 ron/persoana. Aceasta taxa include cazarea (1 loc in camera dubla), 3 mese/zi (mic dejun, prinz, cina), taxa pentru cursurile de dimineata si de dupa masa, seara – vizionare si discutie pe marginea unor filme.
Taxa nu include transportul pina la Cumpatu, care va fi organizat ulterior functie de grupe, fie cu trenul fie cu masini mici. Virsta minima pentru participanti este de 18 ani.

…………………………………………………………………………………………………………………………..

Saptamina I – 3-10 iulie: Scoala de vara de scriere creativa cu Mario Barangea

Scrierea creativa nu este altceva decat mijlocul prin care cei care cred ca nu au abilitati in a scrie macar o scrisoare cuiva, sa devina apti pentru exprimarea necenzurata si coerenta a gandurilor si sentimentelor, prin intermediul construirii povestilor, personajelor si dialogurilor. Pe langa scriere, scoala de vara are ca obiectiv si familiarizarea cu lectura creativa. Pentru ca scrierea creativa se bazeaza pe lectura creativa.

grupa – max. 17 participanti

…………………………………………………………………………………………………….

Saptamina II – 10-17 iulie: Scoala de vara de Creatie si Arta Teatrala cu actrita Smaranda Caragea

In saptamana 10-17 iulie suntem artisti, suntem actori!
O saptamana in care ne deconectam, ne imaginam si aplicam. Tara in care vom locui pentru o saptamana se numeste Actelia. Aici vom fi normali, naturali si ne vom da frau liber imaginatiei si impulsurilor. Vom fi copii din nou dar cu mintea si experienta de acum!

grupa – max. 17 participanti

………………………………………………………………………………….

Saptamina III – 17-24 iulie: Scoala de vara de fotografie coordonata de fotograful Marius Iacob

Scoala de vara de fotografie se va desfasura sub forma unui workshop intensiv care va cuprinde seminarii teoretice, activitati practice de documentare a zonei, vizionari si analize de fotografie si film intr-un decor ofertant vizual.

grupa – max. 17 participanti

mai multe informatii gasiti pe www.victoriei.ro

Fundatia Calea Victoriei este o organizatie non-guvernamentala care organizeaza ateliere si evenimente in domenii umaniste, precum si expeditii culturale prin Bucuresti.

Fundatia Calea Victoriei
Intrarea Pristolului nr 2, etaj 1
Bucuresti
www.fundatiacaleavictoriei.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *