Scrie o poveste impreuna cu British Council de Ziua Mondiala a Cartii

Pe 3 martie, bibliotecile British Council din Bucuresti, Cluj-Napoca si Iasi ii provoaca pe toti cititorii din oras sa sarbatoreasca Ziua Mondiala a Cartii printr-o promotie inedita. In parteneriat cu Decat o Revista, British Council va incepe o poveste pe care cititorii o pot continua cu cate o fraza. Drept rasplata, toti autorii vor beneficia de 50% reducere la toate tipurile de abonament la bibliotecile British Council.

Cele trei centre British Council sarbatoresc in fiecare an Ziua Mondiala a Cartii prin oferte speciale destinate pasionatilor de literatura, oferindu-le un motiv in plus pentru a descoperi colectiile de carti si filme de pe rafturile bibliotecilor din Bucuresti, Cluj-Napoca si Iasi. Prin implicarea echipei Decat o Revista, British Council doreste sa dea tonul unor povesti actuale si cu care publicul sa se poata identifica. Reducerile sunt valabile pentru toate tipurile de abonamente si extra-optiuni, preturile pentru un abonament fiind cuprinse intre 30 si 140 de lei, in functie de centru si de tipul abonamentului.

Dorim sa implicam cat mai multa lume in viata culturala si sa atragem atentia asupra impactului pe care il au cartile in viata noastra. In acelasi timp, vrem sa ii rasplatim pe aceia care considera cartile o parte importanta din viata lor, declara Eliza Ioana, Innovation Coordinator la British Council Bucuresti. Planuiam de ceva vreme un experiment care sa le ofere abonatilor nostri voce si o modalitate de exprimare creativa, pentru ca suntem siguri ca romanii au multe de spus, si ne bucuram nespus ca prietenii nostri de la Decat o Revista cred acelasi lucru, adauga aceasta.

La finalul Zilei Mondiale a Cartii, cele trei povesti scrise de bucuresteni, clujeni si ieseni vor fi publicate pe pagina de Facebook a British Council, iar toti cei care vor participa la promotie vor avea parte si de alte surprize.

Ziua Mondiala a Cartii este sarbatorita in Marea Britanie si Irlanda incepand cu anul 1998, in prima zi de joi din luna martie, si isi propune promovarea lecturii, in special in randul celor tineri. British Council sarbatoreste in fiecare an aceasta zi speciala pentru a aduce lectura, in principal cea in limba engleza, mai aproape de publicul larg si pentru a deschide orizonturile romanilor catre cultura britanica.

Luise Georgiana Vuiu
Head Strategic Partnerships and Marketing

British Council Romania
Calea Dorobantilor nr. 14, Bucuresti
Tel: 021 307 9600 / 0724 288 881
luise.vuiu@britishcouncil.ro
contact@britishcouncil.ro
http://www.britishcouncil.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *