SECRETUL SUCCESULUI – CARTE DE BUCATE – RETETE ESENTIALE DIN GASTRONOMIA MODERNA

Indiferent pentru ce ocazie intenţionaţi să gătiţi, CARTEA DE BUCATE propusă cititorilor români de către Editura CORINT vă va oferi reţeta perfectă şi inspiraţie din belşug pentru mulţi ani de-acum înainte.

Modul de a găti a evoluat considerabil în ultimele decenii: putem găti din ce în ce mai uşor, mai rapid, mai gustos şi mai sănătos. Găsim în magazine şi în pieţe orice fel de ingrediente, de calitate superioară, fie ele locale sau exotice. Cu puţină răbdare, putem găti mâncăruri după reţete thailandeze, sud-americane, franţuzeşti sau chinezeşti, iar rezultatul obţinut poate fi atât de gustos, de parcă totul a fost gătit de bucătari profesionişti.

Acest volum cuprinzător, cu uluitoarea sa bogăţie de reţete, reflectă noile şi diversele tendinţe din domeniul gastronomiei.

Printre cele peste 370 de reţete propuse există multe clasice, testate în timp, dar şi unele recent elaborate şi inedite, culese din meniurile restaurantelor, altele care se referă la mâncăruri cu specific etnic, precum şi zeci de reţete pentru micul dejun şi pentru desert, de la cea mai simplă până la cea mai spectaculoasă.

Autor: Chuck Williams
Traducere: Adrian Deliu
Format: 20 x 25,5 cm
Cartonată, cu supracopertă, Policromie
Nr. pagini: 464
Preţ: 139,90 lei

Cuprinzătoarea secţiune „Reţete de bază” de la sfârşitul cărţii de bucate furnizează zeci de reţete fundamentale, de care veţi avea nevoie pentru supe şi sosuri, aluaturi, paste şi foi pentru plăcintă, umpluturi pentru desert şi glazuri. Este inclus şi un „Glosar” cuprinzător, cu termeni gastronomici şi ingrediente, precum şi tabele pentru gătit, care vă vor facilita descoperirea înlocuitorilor pentru ingrediente, a temperaturilor la care se rumenesc diferite tipuri de carne, a echivalenţelor pentru unităţile de măsură şi multe altele.

Grupul Editorial Corint a luat fiinţă în 2004, prin reunirea sub o singură siglă a editurilor Corint, Leda, Runa şi Corint Junior. Aflate în al doilea deceniu de activitate în domeniul cărţii, editurile componente oferă cititorilor peste 400 de titluri anual, în domenii de o mare diversitate: de la manuale şcolare la dicţionare, atlase şi tratate, lucrări de medicină, istorie, geografie, geopolitică, IT, carte pentru copii şi tineret etc.

www.edituracorint.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *