SIMBOLUL PIERDUT in limba romana la RAO

Cel mai asteptat thriller semnat DAN BROWN – SIMBOLUL PIERDUT – a aparut in limba romana la Editura RAO. Incepand de astazi, 10 decembrie, fericitii posesori ai Tichetului filigranat de precomanda Simbolul pierdut isi pot ridica exemplarul rezervat din libraria sau din magazinul de unde au cumparat tichetul.

Cel mai cautat thriller al momentului SIMBOLUL PIERDUT de Dan Brown a aparut in limba romana la Editura RAO in frumoasa colectie RAO CLASS. Volumul pastreaza matrita copertei originale elegant codificata si ne ofera o incursiune fascinanta in lumea tainica a masoneriei. Actiunea cartii, desfasurata in incaperile, tunelurile si templele secrete din Washington D.C., se indreapta intr-un ritm ametitor spre un final cu totul surprinzator.

Cu prilejul unei conferinte de presa organizata saptamana trecuta de editura americana Doubleday, Dan Brown le multumeste fanilor sai din Romania si isi exprima dorinta fierbinte de a veni cat mai curand sa ne viziteze tara.
Dar, pana atunci, momentul mult asteptat de fanii din Romania de valorificare a Tichetului Simbolul pierdut a sosit! Toti cei care au cumparat Tichetul Simbolul pierdut din Librariile RAO ori din reteaua de librarii si magazine partenere din toata tara sunt asteptati incepand de astazi, 10 decembrie, sa isi ridice exemplarul rezervat. In schimbul volumului, cititorii trebuie sa restituie tichetul filigranat insotit de bonul de casa in original. Tichetul poate fi valorificat pana cel mai tarziu pe 31 ianuarie 2010.
Cei care au precomandat Simbolul pierdut on line pe site-ul www.raobooks.com ori prin linia telefonica speciala 0903904020, vor primi in urmatoarele zile exemplarul rezervat prin curier la adresa specificata.

Caracteristici roman:

Titlu: Simbolul pierdut
Autor: Dan Brown
Traducere de Adriana Badescu
Fictiune / Thriller / Colectia: RAO CLASS / 480 p.
ISBN: 978-973-54-0139-9
Pret volum: 59.99 lei (ianuarie 2010, in librarii)

Parteneri media:

Europa FM
Jurnalul national
Unica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *