Simon Toyne, autorul bestsellerului international Sanctus, vine in Romania

Scriitorul Simon Toyne va veni in Romania in perioada 24 – 26 noiembrie. Pe parcursul vizitei sale, autorul va participa la intalniri cu cititorii si presa, in cadrul unui program organizat de editura ALLFA, parte a Grupului Editorial ALL.

Simon Toyne, autorul bestsellerului international Sanctus, vine in Romania
 Sanctus are suspansul si inteligenta Codului lui Da Vinci. Ce aduce in plus sunt frazele bine slefuite, personajele complexe, viziunea ampla. Un bestseller care isi merita cu adevarat titlul!

The Sun

 

 

Joi, 24 noiembrie, ora 18.00: Lansarea romanului Sanctus

Locatie: Magazinul Cocor, etaj 3, zona AtriumParticipa: scriitorul Simon Toyne, Andrei Gheorghe – ambasador de brand Editura ALL si Mario Demezzo – vicepresedinte Grupul Editorial ALL

Vineri, 25 noiembrie, 11.00 – 15.00: Sesiune de autografe

 

Locatie: Standul Editurii ALL, Targul de carte Gaudeamus (Complexul Romexpo)

 

Despre autor:

Simon Toyne s-a nascut in 1969 la Cleethorpes, in Marea Britanie. A studiat literatura engleza si teatru la Goldsmiths College din Londra, iar timp de douazeci de ani a lucrat in televiziune, ca scenarist, regizor si producator. A produs documentarul „100 Greatest Films”, difuzat pe Channel 4, si i-a intervievat, printre altii, pe Omar Sharif, Michael Caine, Peter Fonda si Steven Spielberg. Programele de televiziune la care a lucrat au primit numeroase premii – de la BAFTA, la „Best Makeover Show”, acordat de Good Homes.

 

Sanctus este primul lui roman, parte a unei trilogii.

 

Despre carte:

„Sanctus e un tobogan, odata ce ai apucat sa gusti, nu te mai opresti. Alergi nauc intre preoti misteriosi si brazilieni exotici, scapi din mainile mercenarilor si pici in mijlocul unei conspiratii milenare, o conjuratie care ascunde o taina, o taina care gazduieste raspunsul la cea mai importanta intrebare de la aparitia omenirii pana azi. Sanctus, de Simon Toyne, prima carte, premiera lui Toyne, ar putea anunta aparitia unui nou nume stralucitor in galaxia autorilor de romane politiste scrise intr-un ritm alert. Astazi, cel ce domina acest univers al conspiratiilor asezonate cu pistoale, avioane de lupta si peisaje salbatice e autorul de mega-succes Dan Brown, cu al sau Cod al lui Da Vinci. Ei bine, ma tem ca singuratatea lui Dan Brown a luat sfarsit. Pazea, Dane, ca vine Simon, si vine bine, vine tare!

Andrei Gheorghe, ambasador de brand Editura ALL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *