SMART FM continua campania NU-TI LASA MINTEA SA INTRE IN CRIZA!

SMART FM si EDITURA NEMIRA, in parteneriat cu TEATRUL ODEON, au placerea sa anunte un nou eveniment din cadrul campaniei NU-TI LASA MINTEA SA INTRE IN CRIZA!

Marti, 26 mai 2009, incepand cu ora 19.00, va invitam la spectacolul Epopeea lui Ghilgamesh, o productie extraordinara a Teatrului Odeon. Fiecare spectator va primi cadou o carte din partea Editurii Nemira.

SMART FM continua maratonul cultural impotriva recesiunii intelectuale cu o noua manifestare in forta. Va asteptam marti, 26 mai, ora 19.00 pentru a ne bucura impreuna de spectacolul Epopeea lui Ghigamesh in regia lui Dragos Galgotiu, alaturi de o carte oferita cadou de Editura Nemira. SMART FM celebreaza lectura prin prezenta la un spectacol ce pune in scena prima scriere literara a umanitatii. Gestul nostru este intemeiat pe convingerea ca teatrul si literatura reprezinta doi factori importanti pentru a mentine mintea in forma.

Campania “NU-TI LASA MINTEA SA INTRE IN CRIZA!” isi propune sa scoata oamenii din starea de inertie indusa de criza financiara. Din ora in ora, in fiecare zi a saptamanii, Smart FM recompenseaza ascultatorii cu premii destepte. La finalul campaniei, se va acorda marele premiu: o excursie de sapte zile la Paris, pentru doua persoane, cu un permis de intrare gratuita la muzee.

Despre piesa Teatrului Odeon:
“Ceea ce ma atrage, ceea ce m-a atras sa fac Ghilgamesh pe o scena de teatru, ceea ce mi s-a parut enorm de seducator in prima poveste scrisa a lumii, povestea in care cineva cauta fericirea, se ia la bataie cu imposibilul, apoi e tulburat de moarte si vrea nemurirea, vrea mereu ceva imposibil, ceea ce m-a atras e posibilitatea de-a trai sau de-a retrai pe scena un vis al omenirii, unul dintre visele pe care le avem in noi, e desenat in noi, e scris in carne sau in suflet, nu e un vis personal, nu e o dorinta personala, e mai intens, mai dureros, mai adanc inauntru, traieste in noi, e ca un secret mare, e ceva care anima irational gesturile multor oameni, ii impinge spre ceva necunoscut, tulburandu-i…”.
Dragos Galgotiu

Smart Fm, 107.3, un radio care te descopera!
www.smartfm.ro

Nemira, placerea lecturii.
www.nemira.ro

www.teatrul-odeon.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *