Targ de Antichitati si Noutati la Muzeul National de Istorie al Romaniei

Prima editie a Targului de Antichitati si Noutati se va desfasura in perioada 3-6 iunie la Muzeul National de Istorie al Bucurestiului. Targul isi propune sa aduca in fata vizitatorilor momente memorabile din Bucurestiul de alta data incepand de la obiecte vechi pana la pagini de istorie versus aceleasi obiecte, varianta secolului XXI si pagini de viata cotidiana. Evenimentul va aduce in atentia bucurestenilor obiecte de mult uitate, in oglinda cu obiecte noi.

Ne propunem sa reamintim celor care au prins acele vremuri sau sa le aratam celor care s-au nascut mai tarziu evolutia pe care au cunoscut-o cartile, obiectele decorative, instrumentele muzicale, muzica, mobilierul, articole sportive, numismatica, obiectele vestimentare si obiceiurile de viata.

In cadrul targului vor exista prezentari de moda, lansari de carti si de cd-uri si work-shop-uri pe diferite teme: Bucurestiul Interbelic, Povestile romantice ale secolului XX, Muzica secolului XX, Modul de viata din Bucurestiul de altadata si multe altele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *