Targul Carte-Muzica-Film, 21-31 ianuarie la AFI Cotroceni

Targul Carte-Muzica-Film, organizat in perioada 21-31 ianuarie, deschide oficial calendarul expozitonal 2010

EXPOMALL MEGAfun, primul spatiu profesionist dedicat targurilor, expozitiilor cu vanzare si organizarii de evenimente de promovare, situat intr-un centru comercial si disponibil pe toata durata anului, isi va deschide oficial portile in data de 21 ianuarie 2010 la AFI Palace Cotroceni, cel mai mai mare si mai modern mall din Romania si din Europa de Est.
EXPOMALL MEGAfun dispune de un spatiu expozitional amenajat de 750 de metri patrati, situat la etajul intai al mall-ului, deasupra locatiei hypermarketului Real si in imediata apropiere a cafenelelor si a cinematografului IMAX, o zona care se bucura de un mare aflux de vizitatori. In perioada Sarbatorilor de Iarna, spre exemplu, traficul in AFI Palace Cotroceni a depasit frecvent 100.000 de persoane pe zi.
Reprezentand un concept unic in Romania, EXPOMALL MEGAfun propune o platforma de promovare care asigura firmelor interesate sa isi faca cunoscute produsele si serviciile standuri expozitionale cu vizibiliate maxima, intr-o locatie prestigioasa si inovatoare si beneficiind de un program prelungit de vizitare, identic cu cel al magazinelor din AFI Palace Cotroceni.
Fiind vorba de un spatiu deschis 365 de zile pe an, si formatul targurilor organizate la EXPOMALL MEGAfun reprezinta o noutate absoluta pe piata romaneasca. Adresandu-se unor domenii dintre cele mai variate si avand o puternica tenta comerciala, acestea vor avea o durata de 10-14 zile si vor avea practic aparenta unui magazin multi-brand, cu diferite specializari. Pentru perioadele de sarbatori si alte momente importante ale anului, cum ar fi Valentines Day, 1-8 Martie sau 1 Iunie, date care prezinta un interes major pentru comercianti si vizitatori, EXPOMALL MEGAfun a pregatit deja in calendarul sau targuri si expozitii dedicate.
Evenimentul care va deschide cel mai nou spatiu expozitional al Capitalei este Targul Carte-Muzica-Film, unde vor putea fi gasite, la preturi speciale, cele mai noi titluri sau colectii editate de principalele edituri sau case de distributie de muzica si film de pe piata romaneasca. Targul se va desfasura in perioada 21-31 ianuarie 2010 si va fi marcat de o serie de surprize, vizitatorii care trec pragul AFI Palace Cotroceni in aceasta perioada fiind asteptati, in zilele de week-end, la o serie de lansari, sesiuni de autografe si intalniri cu autori indragiti.
Firmele interesate sa rezerve spatii expozitionale la Targul Carte-Muzica-Film sau la alte evenimente organizate la EXPOMALL MEGAfun pot consulta calendarul complet al targurilor si expozitiilor organizate in 2010 pe site-ul de Internet dedicat locatiei www.expomall.ro.

AFI Palace Cotroceni este situat la intersectia dintre Str. Vasile Milea si Bulevardul Timisoara, avand o suprafata inchiriabila de aproximativ 76.000 de metri patrati. Mall-ul detine 300 de magazine, 2.500 de locuri de parcare, un hypermarket Real deschis non stop, 20 de sali de cinema si primul IMAX din Romania (3D), restaurante, o pista de carting, doua cazinouri, un patinoar de aproximativ 1000 de metri patrati cel mai mare patinoar dintr-un centru comercial din Romania, deschis tot timpul anului, un perete de escalada, un lac artificial, un teren de joaca pentru copii, o pista de role, bowling si snooker.

http://www.plusmediacom.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *