Terapie prin ras, Lenny Ravich

terapia prin risEditura Herald lanseaza Terapia prin ras. Un lucru amuzant intamplat pe calea spre iluminare de Lenny Ravich. Autorul cartii este unul dintre sustinatorii terapiei prin ras, cartea sa fiind o oglinda vie a optimismului. Terapia prin ras s-a vandut in peste 50.000 de exemplare, fiind un best-seller in Israel. La 1 iulie 2001 a castigat premiul The Israeli Book Award’s Platinum Plaque.

Lenny Ravich este directorul Institutului de Gestalt Terapie din Tel Aviv si sustine in intreaga lume workshop-uri, seminarii si conferinte pe subiecte precum: Rasul este cea mai buna terapie, Inteligenta umoristica pentru un management mai bun sau Umor si stima de sine pentru performante de varf. In conceptia sa: “atunci cand umorul insoteste procesul de constientizare, contrariile se reconciliaza si paradoxurile se rezolva. Orice poate fi orice altceva. Viata este ambele si nu ori una ori alta. Totul este intr-o stare de flux si proces.”

Mesajul autorului este un indemn la iubire si voie buna, adresat cititorului: “Traieste-ti viata, dragul meu cititor, dar nu te atasa de ea. E un dar temporar. Alege dragostea in locul fricii. Opusul dragostei nu este ura. Este frica. Priveste lumea cu iubire, rasete, umor si optimism – si toate ti se vor intoarce din abundenta…Incurajez pe fiecare sa-si urmeze inima. Daca fa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *