Turnirul continua: librarii se dueleaza, cititorii creaza!

De o luna de cand am dat startul campaniei Te asteptam in librarie!, librarii se intrec in iscusinta, iar cititorii si-au incins condeiele pentru a da curs invitatiei noastre de a participa la concursul de eseuri: Astazi cititor, maine scriitor!

Aflat la a doua editie, concursul Librarul iscusit a mobilizat si anul acesta cele mai importante librarii si lanturi de librarii din toata tara, fiind un bun prilej pentru librari de a face dovada dibaciei lor si de a se auto-evalua anual in raport cu ceilalti colegi de breasla. In 2010, competitia este ceva mai acerba decat anul trecut, deoarece noi concurenti de prestigiu s-au incumetat sa ia parte la turnir : Librariile Alexandria (Sedcom Libris Suceava), Sedcom Libris Iasi si Librariile Salajului.
Pe parcursul a inca doua luni de zile, librarii devin cele mai bune gazde pentru cititorii dornici de cunoastere si auto-cunoastere, oferindu-le un bun prilej de a le calca pragul: 25 de titluri ale editurii Herald se vand cu o reducere de 20% pana in luna noiembrie. Cu o asemenea pista de pornire, ce altceva ii mai trebuie librarului, decat o buna vizibilitate si o comunicare de succes a ofertei de vara a editurii Herald.
Am putut constata ca o buna parte din castigatorii de anul trecut au pornit in forta si anul acesta, printre primele locuri ale clasamentului situandu-se: Bibliostar-Libraria Eminescu, Libris Brasov, Humanitas Kretzulescu. Clasamentul dupa prima evaluare poate fi consultat aici.
Si asta nu e tot: pana in luna noiembrie, cititorul poate face in continuare dovada talentului sau, participand la concursul de eseuri, Astazi cititor, maine scriitor!
Creatiile literare primite pe parcursul primei luni de competitie fac dovada interesului pe care un astfel de concurs il are in randul publicului roman. Dorinta de exprimare este cu atat mai apriga cu cat nimeni nu pare sa fi descoperit inca sensul acestei existente. Marturie stau cele 30 de eseuri primite pana in acest moment. Amintim ca pentru a fi valid, fiecare eseu trebuie sa fie insotit de nume, prenume, adresa postala, e-mail, numar de telefon precum si de codul unic aflat pe ultima pagina a catalogului de campanie. Atat oferta editurii Herald cat si catalogul campaniei pot fi obtinute numai din librariile participante la campanie a caror lista se poate vizualiza la rubrica Participantii la concurs, prezenta pe site-ul: www.teasteptaminlibrarie.ro.

http://www.edituraherald.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *