Vampirii Sudului, volumul 7: Morti cu totii

Amestecul de dragoste, mister şi fantezie continuă. Morti cu totii – volumul 7 din seria Vampirii Sudului de Charlaine Harris, un nou New York Times Bestseller, 100 de săptămâni în topul vânzărilor. Pentru Sookie Stackhouse nu e deloc ciudat să fie înconjurată de tot felul de teriantropi, vârcolaci, zâne şi vampiri, cu întregul lor alai de probleme. Chiar şi ea are însă o limită. Pe lângă faptul că luptă acum să se împace cu noul bărbat din viaţa ei – frumosul vârcolac Quinn, trebuie să facă faţă unei importante reuniuni a vampirilor.

Adunarea, care atrage numele cele mai influente ale lumii morţilor vii din centrul Statelor Unite, se anunţă a fi foarte tensionată. Regina vampirilor din Louisiana se află într-o situaţie critică, întrucât puterea ei a avut de suferit în urma trecerii uraganului Katrina. Cu alianţe secrete şi înţelegeri ascunse pe ordinea zilei – şi a nopţii – Sookie trebuie să hotărască de ce parte se află. Iar alegerea ei poate însemna supravieţuire sau catastrofă totală…

„Charlaine Harris combină ludic mai multe genuri, pentru a ajunge la o creaţie strălucită, care îi poartă amprenta stilului inconfundabil.” Rocky Mountain News. „Sookie este una dintre cele mai fermecătoare eroine care au existat vreodată.” BookPage.

Traducere din limba engleză de Lavinia Branişte

Preţ: 39,90 lei

Format: 10×18 cm; 384 pagini

În Seria Vampirii Sudului au mai apărut:

MORŢI PÂNĂ LA APUS – În curând într-o nouă ediţie marcând difuzarea serialului la HBO România

de Charlaine Harris

New York Times Bestseller 2008

Într-un orăşel liniştit şi aparent paşnic din Louisiana, vârcolacii, menadele, teriantropii, vampirii şi oamenii par a convieţui în armonie. Însă când vampirul Bill se îndrăgosteşte de Sookie Stackhouse, o barmaniţă cu calităţi telepatice, tot acest univers explodează…

Traducere de Sorin Voinea

Format: 10 x 18 cm; 468 pagini

Preţ: 31,90 lei

MOARTEA LA DALLAS

de Charlaine Harris

New York Times Bestseller 2008

Aventurile începute în primul volumul al seriei, Morţi până la apus, continuă. Când un vampir îi cere eroinei Sookie Stackhouse să-şi folosească talentele telepatice pentru a găsi un alt mort viu dispărut, ea nu ezită. Uşor de spus, dar greu de făcut!

Traducere de Sorin Voinea

Format: 10 x 18 cm; 408 pagini

Preţ: 28,99 lei

CLUBUL MORŢILOR

de Charlaine Harris

New York Times Bestseller 2008

Curajoasa telepată Sookie Stackhouse nu se dă bătută, indiferent de piedicile care îi apar în cale. În acest al treilea volum al seriei, legătura romantică a tinerei cu frumosul vampir Bill trece prin momente mai puţin fericite. Trădarea şi dispariţia acestuia constituie o lovitură dură, dar Sookie intră din nou în acţiune.

Traducere de Ana-Maria Nica

Format: 10 x 18 cm; 360 pagini

Preţ: 28,99 lei

MOARTĂ PENTRU TOŢI

de Charlaine Harris

New York Times Bestseller 2008

Al patrulea roman al seriei Vampirii Sudului continuă povestea tinerei telepate Sookie Stackhouse, îndrăgostită de frumosul vampir Bill. Eroina va sări în ajutorul lui Eric, marele şef al vampirilor din Louisiana, care se află în mare pericol – un veritabil război printre vrăjitoare, vampiri şi vârcolaci.

Traducere de Ana-Maria Nica

Format: 10 x 18 cm; 420 pagini

Preţ: 29,00 lei

MORT DE-A BINELEA

de Charlaine Harris

New York Times Bestseller 2008

Când îşi dă seama că fratele ei, Jason – devenit teriantrop – este în mare pericol, lui Sookie nu-i rămâne decât să afle cine îi doreşte acestuia moartea. Şi asta cât mai repede, fiindcă ucigaşul este pregătit să atace din nou…

Traducere de Ana-Maria Nica

Format: 10×18 cm; 384 pagini

Preţ: 30,90 lei

CATEGORIC MOARTĂ

de Charlaine Harris

Şi în acest episod, Sookie Stackhouse se dovedeşte a fi la fel de activă şi de implicată în intrigile şi luptele violente dintre clanurile fiinţelor supranaturale.

Când eroina noastră se pomeneşte pe neaşteptate în ipos taza de moştenitoare a verişoarei sale decedate, lucrurile se complică teribil. Însă cineva nu vrea ca

Traducere de Ana-Maria Nica

Preţ: 39,90 lei

Format: 10×18 cm; 408 pagini

Charlaine Harris s-a născut în delta fluviului Mississippi, iar în prezent trăieşte în sudul statului Arkansas alături de soţul său, cei trei copii, trei câini şi o raţă. Publică romane de peste douăzeci şi cinci de ani.

5 thoughts on “Vampirii Sudului, volumul 7: Morti cu totii”

  1. Am inceput sa citesc “Morti pana la apus” m-a impresionat foarte mult cartea doar de la prefata .Cartile merita citite!

  2. e volumul meu preferat din saga vampirii sudului.sunt innebunita dupa eric,e tare dragut.abia astept sa apara si volumele 8 si 9.

  3. Uau…am citit primele 3 carti si sunt extraordinare, ce mai exceptionale. Mi-au placut la nebunie, multumim Charlaine Harris!

  4. am citit primele 6 volume din vampirii sudului. sunt bestiale. al 4-lea e preferatul meu. merita citite

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *