Vocabularul limbii engleze pentru copii – volumul 1

Vocabularul limbii engleze pentru copii este o carte ilustrata dedicata copiilor, care reprezinta un ghid pentru copiii care fac primii pasi in invatarea cuvintelor de baza in limbii engleza. Aceasta carte doreste sa ii ajute pe copii sa asimileze mai usor limbajul de baza al limbii engleze, intr-un mod cat mai distractiv, prin imagini animate. Fiecare ilustratie este insotita de cuvantul corespunzator in limba engleza si cel in romana, ceea ce permite copiilor sa asocieze mai usor cuvantul de obiect. Aceasta modalitate abordata ii ajuta pe copii sa invete si sa retina mai usor cuvintele noi in limba engleza.

Cartea contine si exercitii in care copiii isi pot testa cunostintele invatate din vocabularul limbii engleze.
Este foarte important sa le aratam copiilor nostri ca a invata este o bucurie. Aceste volume sunt pline de ilustratii deosebit de atractive prin care cei mici fac asocieri si astfel asimileaza cunostinte., declara Olaru Constantin, Director General Editura My Ebook.

Despre Editura My Ebook

Bazandu-se pe o echipa tanara i dinamica, Editura My Ebook ofera lucrari de inalta calitate pentru a satisface cerintele pietei de carte aflata in continua dezvoltare in Romania. Sunteti invitati pe site-ul www.myebook.ro sa descoperiti minunata lume a cartilor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *