Woody Allen, Ada Milea si Marilyn Monroe la Godot Cafe-Teatru

Weekend cu improvizatie, teatru si muzica, in Centrul Vechi. Godot Cafe-Teatru nu inchide stagiunea si isi asteapta spectatorii in fiecare weekend. Joi, 21 iulie, la ora 22:00, fanii spectacolelor de improvizatie sunt invitati la bine-cunoscutul show interactiv al trupei ImproVizati.ro. Distractia continua vineri, 22 iulie, la 21:00, cu “Bullets over Lipscani” dupa texte de Woody Allen, iar sambata, 23 iulie, de la 21:00, Ada Milea si Bobo Mare canta piese si fragmente vechi, noi si foarte noi. Duminica, la aceeasi ora, Ionela Nedelea o intruchipeaza pe Marilyn Monroe, in “Simply Marilyn”.

Chiar daca majoritatea spatiilor culturale au inchis deja stagiunea, bucurestenii iubitori ai teatrului au un loc dedicat lor unde se pot retrage in serile caniculare de vara. La Godot Cafe-Teatru stagiunea continua pe tot parcursul anotimpului cald. Cei ce n-au plecat in concediu sunt asteptati in fiecare weekend pe Blanari nr.14, unde pot urmari spectacole de teatru, improvizatie sau concerte, savurand un cocktail racoritor sau testand noul concept de “Dinner Theater” cina si spectacol la un pret special.

Weekendul incepe de joi cu spectacolul de improvizatie al trupei ImproVizati.ro. Distractie si show interactiv, in care spectatorii dau tonul si tema jocului; ca in fiecare joi, la Godot. La ora 22:00.

Vineri, Godot le propune bucurestenilor o productie proprie: “Bullets over Lipscani”, inspirat de Woody Allen, in regia lui Eugen Gyemant. Parodie dupa filmele noir ale anilor 40, umor irezistibil si trei actori tineri: Dan Radulescu, Smaranda Caragea si Catalin Babliuc. Trei povesti, un personaj comun detectivul si o serie de mistere si incurcaturi presarate cu elemente din cultura americana, cu puternice accente autohtone. La ora 21:00.

Sambata, la 21:00, Ada Milea si Bobo Mare (Bogdan Burlacianu, solistul trupei Fara Zahar) concerteaza pe scena Godot. Cei doi vor prezenta un show live cu fragmente si piese vechi, noi si foarte noi, in stilul lor ironic, dar intotdeauna simpatic. Un spectacol de teatru-concert best of la care spectatorii vor putea fredona alaturi de cei doi piese binecunoscute de pe albumele semnate de Ada Milea sau din colaborarile acesteia din ultimii ani. De neratat.

Weekendul se incheie cu un one-woman show cu si despre Marilyn Monroe. Intitulat “Simply Marilyn”, spectacolul regizat de Kincses Elemer prezinta latura nevazuta a vietii actritei, aSa cum a cunoscut-o dramaturgul Arthur Miller, sotul acesteia. Actrita Ionela Nedelea invita publicul la un performance despre iubire, glamour, tradare, senzualitate si erotism, cu iz hollywoodian. Duminica, 24 iulie, la ora 21:00.

Godot Cafe-Teatru propune un concept unic, imbinand fizionomia unei cafenele cu cea a teatrului clasic. Este un spatiu multicultural elegant, cu atmosfera interbelica, dotat cu scena, cortina si pian. Un loc in care pur si simplu te simti bine. Dedicat exclusiv evenimentelor culturale independente, Godot prezinta in fiecare seara spectacole de teatru contemporan, concerte, impro-show-uri, proiectii de film sau expozitii de fotografie. In cele sapte luni de cand si-a deschis portile, Godot a fost gazda unui numar impresionant de artisti care au sustinut spectacole cu sala plina: de la Vlad Ivanov, Dorina Chiriac, Mihai Calin, Anca Sigartau, Lia Bugnar sau Ada Milea la Ana Ularu, Radu Iacoban, Tudor Istodor, Andreea Gramosteanu sau Mirela Zeta. La Godot, servesti cafeaua alaturi de artistii preferati, in fiecare zi, pe Str. Blanari 14.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *